Команда з Волині – переможець Кубку України з лижного туризму


На Цецино в Чернівцях відбувся Кубок України зі спортивного туризму – лижного. На Буковині змагання такого рівня відбулися вперше. Організатор Кубку – Чернівецька обласна федерація спортивного туризму на чолі з її президентом Віктором Скрипником прийняла 9 команд з 6-ти областей України, які впродовж 3-х днів долали перешкоди на дистанціях.

Стартував Кубок України з особисто-командних змагань на дистанції «Смуга перешкод». Другого дня команди, кожна з яких складалася з 4-х спортсменів – 3-х хлопців і однієї дівчини, вийшли на 12-кілометрову дистанцію «Лижний маршрут».

Складні погодні умови не завадили фінішу спортсменів-екстремалів. Найспритнішою виявилася команда з Волині – вона і стала переможцем. ІІ місце виборола команда з Сумщини, на ІІІ загальнокомандному місці – спортсмени з Івано-Франківської області. Команда Чернівецької обласної федерації спортивного туризму посіла ІV місце. А вже за місяць чернівецькі спортсмени представлятимуть Буковину на Чемпіонаті України з лижного туризму в Яблуниці на Івано-Франківщині.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *