Дмитро Фірташ 8-9 лютого 2012 року відвідає Чернівці та Заліщицький район Тернопільської області

Голова Федерації роботодавців України, Голова Ради директорів Group DF Дмитро Фірташ 8-9 лютого 2012 року відвідає з робочим візитом Чернівці та Заліщицький район Тернопільської області

8 лютого 2012 року о 10.40 голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв та Дмитро Фірташ проведуть зустріч з творчими колективами обласного театру, обласної філармонії та обласного художнього музею. Обласні театр, музей та філармонія отримали допомогу від Групи компаній Дмитра Фірташа Group DF для проведення ремонтних та відновлювальних робіт. Зустріч відбудеться у приміщенні Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської.

Об 11.50 у залі засідань Чернівецької ОДА розпочнеться зустріч М. М. Папієва та Д. В. Фірташа з керівниками промислових підприємств, представниками малого та середнього бізнесу Буковини. Основною темою зустрічі стануть питання підвищення інвестиційної привабливості західного регіону України, покращення умов ведення бізнесу та створення нових робочих місць.

9 лютого Дмитро Фірташ відвідає рідне село Синьків Заліщицького району Тернопільської області. У Заліщиках за сприяння Дмитра Фірташа ведеться будівництво нових корпусів районної лікарні та реконструкція існуючих приміщень. У Синькові відбудеться презентація проекту найбільшого на заході України тепличного комплексу, будівництво якого зараз ведеться.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *