Калинівський ринок годував місто. А тепер може почати годувати власника?

Відбулася прес-конференція Руслана СЕРБІНЧУКА, колишнього генерального директора комунального підприємства МТК  «Калинівський ринок», спровокована інформацією, що з’явилася на сайті міської ради. Цитуємо: «У зв’язку з численними зверненнями підприємців і для перевірки поточної ситуації на комунальному підприємстві МТК «Калинівський ринок», згідно з відповідним розпорядженням, буде проведене службове розслідування відносно генерального директора підприємства Сербінчука Руслана Дмитровича. Для проведення розслідування сформовано службову комісію. На час відсторонення від виконання службових обов’язків Сербінчука Р. Д. виконання службових обов’язків покладене на начальника служби безпеки ринку Мельника Євгенія Івановича».

kalunka

Наразі Руслана Сербінчука, генерального директора Калинівського ринку, усунули від керування ринком.

Під час прес-конференції колишній керівник ринку запевняв, що підприємство хочуть відібрати у міста й передати у приватні руки.

– Я гадаю, що рішення зняти мене з посади прийняв не пан Кушнірик, це рішення було йому надіслане зверху, гадаю, Бурбаком, який нещодавно став міністром і, звісно, хоче взятися за Калинівський ринок, – розмірковує пан Сербінчук. – Думаю, що моє відсторонення – це перші кроки до того, щоби ринок передати у приватні руки.

Мене відсторонили від роботи, а призначили виконуючим обов’язки Євгена Мельника, начальника служби безпеки ринку, який, до речі, єдиний, хто залишився на Калинівському ринку ще з часів Ринжука. До того ж, він знає всі корупційні схеми. Він є членом «Партії регіонів» і головою осередку цієї партії на ринку. Саме він 2010 року змушував людей вступати до лав цієї партії, – запевняв пан Сербінчук.

– 2010 року, коли містом правив Федорук, Калинівський ринок отримував прибуток 50 млн. грн. За 2013 рік Калинівський ринок заробив понад 80 млн. грн., тобто – це на 30 млн. більше, ніж за керівництва Федорука. А 2014 року фінансовий показник має бути не менше 90 млн. гривень.

Іншими словами, Руслан Дмитрович вважає, що такі показники, які «видає на гора» сьогодні Калинівський ринок, переконують у тому, що раніше ці кошти просто зникали. І зрозуміло, куди! Тож жодних підстав щодо його усунення немає, запевняє пан Руслан.

Тепер для перевірки ситуації на ринку буде проведене службове розслідування щодо його директора.

Лідія КИРИЛЮК, «Версії»

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *