Гороскоп на травень

Фінанси

Овнам та Рибам радимо обачливо обійтися з вільними грішми: в середині місяця можлива криза через борги чи податки. Дівам та Козерогам також не слід забувати про фінансові зобов’язання. Великі видатки прогнозуються для Близнюків, Раків, Терезів. У Близнюків їх перекриє стабільний дохід, Ракам світять дивіденди чи невеличкий спадок, Терезів застерігаємо від авантюр. Тельців втішить підвищення зарплати, а Левів – стабільне зростання бізнесу. Скорпіонам час вдатися до операцій з нерухомістю. Стрільцям варто купити хоча б дачний будиночок. У Водоліїв на початку травня виникне можливість отримати кредит.

Робота, кар’єра

Коли вже обов’язково міняти роботу, Овнам варто заснувати сімейний бізнес. Тельцям годиться бути активними і підвищувати професійний рівень. Близнюкам доведеться посилено працювати, а Раки будуть талановито й бездоганно… лінуватися. Левам слід з’ясувати причини роздратованості і навчитися слухати партнерів. Дівам не радимо пліткувати в колективі. Терези та Скорпіони через амбіції можуть втратити роботу. Стрільці напрацюють нові зв’язки, а Козерогам, навпаки, варто згадати про давніх чи далеких друзів. Водолії не повинні розкривати професійні секрети. Рибам доведеться деякі питання вирішувати самотужки.

Любов, сім’я, оселя

Овнам радимо уникати домашніх конфліктів і не фліртувати на роботі. Тельці легко вмовлять партнера будь на що. Близнюкам час бути у повному озброєнні і готовності до нового. Раки оточать коханого та рідних теплом та увагою. Леви відкладуть вирішення проблем ще на місяць, а Терезам час зробити вибір. Діви знайдуть пару зовсім не там, де очікували, а Скорпіони виявлять причини любовних негараздів. Стрільцям не варто закохуватися у начальство. Нехай кохана людина Козерога думає, що вона сама усього досягла. Водолії матимуть шанс стабілізувати стосунки зі своєю половинкою. Рибам світять безглузді сцени ревнощів.

Овнам поміняти освітлення в оселі. Тельці можуть обновити меблі у спальні. Ракам варто оздобити кухню в стилі «кантрі». Леви заведуть вдома… камін. Близнюків може підвести пральна машина, а Дівам час поміняти вікна. Терези можуть найняти прислугу. Скорпіонам не варто переїжджати вище 2-го поверха. Стрільцям час викинути зачахлі вазонки, а Водоліям – взагалі позбавитися непотребу. Козероги вчитимуться дружити з сусідами, а Риби – ремонтувати квартиру.

Здоров’я

Овнам і Скорпіонам не варто відкладати медичні проблеми чи займатися самолікуванням. Левам необхідно уникати нудьги: так і до депресії недалеко. Тельці помолодшають від тижня дієти на рисі з морепродуктами, а Стрільцям допоможе тайський масаж. Гарячу натуру Близнюків збалансує йога, а Раки підтримають енергетику вітамінними добавками. Дівам слід більше відпочивати, можна завести пса, аби він виводив вас на прогулянку. Терези позбудуться проблем з легенями й горлом, коли почнуть співати, нехай лиш на кухні. Козерогам радимо не приймати екстрених заходів і не робити різких рухів. Водоліям треба зробити аналіз крові, а Рибам ввести десятихвилинну гімнастику щодня.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *