Гороскоп на 02 – 09 жовтня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 02 – 09 жовтня

ОВЕН

2-3-го будьте уважні з фінансовими документами. Якщо 4-го й «світить» прибуток, то 5-6-го доведеться багато вкласти у розвиток справ. 7-8-го стан здоров’я може завадити вашим успіхам. 9-го будьте обережні з технікою.

ТЕЛЕЦЬ

Після важливих подій 2-го найкраще 3-4-го відпочити, але не витрачати грошей. 5-6-го будь-що не підписуйте жодних документів, 7-8-го присвятіть увагу вирішенню сімейних проблем. 9-го не з’ясовуйте ні з ким стосунків.

БЛИЗНЮКИ

2-4-го відпочити не вдасться: сприятливий час для ділових поїздок і започаткування проектів. Усі угоди та домовленості завершуйте 5-6-го, 7-8-го не приймайте важливих рішень, прибуток 9-го витрачайте на себе.

РАК

2-3-го віддайте борги або придбайте щось до вашої домівки. Прибуток 4-го витратите вже 5-го, але вам сподобається. 6-го обирайте зручне взуття. Знайомство 7-8-го не поспішайте записати у безперспективне.

ЛЕВ

Не позичайте грошей 2-3-го: не матимете як віддавати. Неприємності 4-5-го пов’язані з помилками в документах., а 6-7-го – з поганими харчами. 8-9-го матимете можливість трохи підзаробити незвичним способом.

ДІВА

2-3-го у поїздці будьте уважні до здоров’я і тримайте краще гаманця. Ділові знайомства 4-5-го будуть плідними: 6-7-го можете оформляти угоди. Події 8-го змусять уже 9-го вдатися до серйозних рішень в особистому.

ТЕРЕЗИ

Коли 2-4-го не уникнете конфліктів, наслідки будуть тривалими. 5-6-го буде можливість зробити щось гарне для близької людини. Надходження 7-го вкладайте у справу, 8-9-го починайте нові проекти.

СКОРПІОН

У поїздці 2-3-го є шанс вирішити важливі питання, але будьте обережні з транспортом. 4-5-го не марнотратьте: гроші знадобляться 6-7-го, можливо, на лікування. 8-9-го уникайте зустрічей з неприємними людьми.

СТРІЛЕЦЬ

Ваше невдоволення 2-го несподівано обернеться успіхами 3-4-го. 5-6-го уникайте конфліктних ситуацій, бо наслідки можуть бути непередбаченими. 7-го – час для оздоровчих процедур, 8-9-го – для родини.

КОЗЕРІГ

Прибуток 2-го використовуйте на справи 3-4-го, а те, що отримаєте 5-го, краще притримати, бо 6-7-го ймовірні проблеми і з фінансами, і зі здоров’ям. 8-9-го немає серйозних причин піддаватися поганому настрою.

ВОДОЛІЙ

2-3-го є можливість вирішити серйозні проблеми у бізнесі. 4-5-го розвивайте справи, але грошей не витрачайте. 6-7-го гроші будуть потрібні на лікування. 8-9-го вашої уваги потребуватимуть молодші члени родини.

РИБИ

Не вихваляйтеся тим, що зробите 2-3-го, це може обернутися проти вас. Натомість, справи 4-5-го будуть безсумнівно вдалими. 6-7-го уникайте сварок, а 8-9-го на вас очікують приємні події в родинному колі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *