«Гаряча лінія» Чернівецького Державного казначейства

У Головному управлінні Державного казначейства у Чернівецькій області з 1 січня 2009 року впроваджено телефонну «гарячу лінію»(ТГЛ).

Відтепер всі бажаючі громадяни та працівники різних організацій, підприємств та установ зможуть отримати різного роду консультації, роз’яснення і необхідну інформацію від працівників казначейського управління.

Прийом та реєстрація звернень здійснюватиметься у двох режимах: оперативному і тематичному. Згідно з першим дзвінки прийматимуться у робочі дні з 9.00 до 18.00 за телефонами 52-29-29 та 55-26-88.

Тематичний режим ТГЛ проводитиметься кожного третього четверга місяця з 15.00 до 16.00, а також передбачає безпосередню участь керівників структурних підрозділів ГУДКУ та відповідних самостійних секторів і управлінь, які надаватимуть відповіді у межах своєї компетенції.

22 січня відбудеться перша телефонна гаряча лінія. Тема – «Практичне застосування норм Порядку складання річних фінансових звітів за 2008 рік установами та організаціями, які отримують кошти державного та місцевих бюджетів».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *