Гроші на ремонт доріг є, та міській владі ніколи їх використати

Нинішнього 2020 року масштабні потужні ремонти доріг у Чернівцях не передбачаються. Планують капітально відремонтувати лише 3 вулиці.

Як завершиться цей ремонт, прогнозувати важко. Наразі не надто активно ремонтують лише вулицю Руську, яку попередньо обіцяли завершити до вересня. На 160 метрах вулиці Бетховена ремонтники планують працювати майже 5 місяців – аж до середини листопада. Мешканці ж вул. Сімовича не стали чекати, поки міська влада почне рухатись, і розпочали ремонтні роботи за власний кошт. Після поновлення на посаді Володимира Бешлея,  проєктно-кошторисна документація невдовзі вже начебто й була підготовлена. Та згодом міський голова знову відсторонив від посади керівника ДЖКГ. Ремонт знову під питанням. Чиновники капостять одне одному, а страждають городяни.

Зазвичай міський голова звинувачував у безгосподарності депутатів. І хоча кошти виділили вчасно і перешкод ремонту ніхто не чинить, відповідальність на себе мер не бере. За словами відстороненого керівника ДЖКГ, на сьогодні використання виділених коштів становить лише 6%.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *