Гороскоп від 19 до 25 квітня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю-суботу саме час зайнятися благодійністю. Неділя потішить гарними новинами. Від понеділка доведеться активно вирішувати  проблеми. У вівторок-середу справи ще не набудуть повної ясності. Не приймайте рішень до четверга.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю на вас чекає велелюдне спілкування. На вихідних вирушайте з родиною на відпочинок. Не починайте справ у понеділок-вівторок: можливі проблеми з фінансами. У середу можливі надходження. У четвер справляйтеся з усім самотужки.  

БЛИЗНЮКИ

Не робіть того, що вам не хочеться, у п’ятницю: в суботу багато що може змінитися. Новини неділі-понеділка спонукатимуть до дій. У вівторок не поспішайте з рішеннями. У середу працюйте самостійно – в четвер можна звернутися по допомогу.

РАК

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. На вихідних активно відпочивайте з родиною. Неділя сприятлива для початку мандрівки. У понеділок-вівторок нічого не купуйте й не давайте грошей у борг. У середу-четвер уникайте відвертості в розмовах.  

ЛЕВ

У п’ятницю-суботу аналізуйте новини, щоби уникнути прикрощів у неділю. У понеділок-вівторок можна активно спілкуватися, а в дорогу краще вирушати в понеділок. Важливі починання плануйте на середу. У четвер можливі несподіванки в родині.  

ДІВА

У п’ятницю щось вас розчарує. На вихідних будьте обережні у нових знайомствах. Не шукайте допомоги в понеділок, важливі справи починайте у вівторок. Середа пасує для завершення справ. У четвер розраховуйте на допомогу.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю можливі прибутки. На вихідних до вас звернуться по допомогу – не відмовляйте. У понеділок можливі фінансові проблеми. У вівторок працюйте в команді.  У середу не поспішайте з рішеннями, бо новини четверга все змінять.

СКОРПІОН

П’ятниця й субота – дні конфліктні й можуть нести небезпеку. У неділю не приймайте рішень, усе важливе відкладіть на понеділок. У вівторок та середу долучайте до своїх справ колег або родичів. Четвер – травмонебезпечний день.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю здаватиметься, що вже «кінець світу», та на вихідних трапиться стільки нового, що про це просто забудеться. У понеділок беріться за складну справу, у вівторок вас підтримає родина. Фінансові справи відкладіть з середи на четвер.  

КОЗЕРІГ

П’ятниця – чудовий день у родинному колі. На вихідних уникайте бізнесових справ і бережіть здоров’я. Не шукайте помічників у понеділок, справи вівторка робіть разом із рідними. Не зациклюйтеся на прикрощах середи: у четвер все буде інакше.

ВОДОЛІЙ

Складний тиждень – і вже точно у п’ятницю та неділю слід триматися подалі від техніки. У суботу можна започатковувати справи, а від понеділка до середи не встигатимете «переварювати» новини. А четвер – час заспокоїтися й прийняти рішення.

РИБИ

Якщо у п’ятницю не вирушите в дорогу, на вихідних краще залишитися вдома. Можна запросити друзів провести вихідні разом. У понеділок-вівторок можливі зміни в особистому житті. Справи середи будуть успішними, у четвер хтось позаздрить вам.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *