Гороскоп на 6-12 листопада

ОВЕН:  У п’ятницю не починайте нових справ. На вихідних не випробовуйте удачу в азартних іграх. Не шукайте допомоги в понеділок. Сімейні проблеми вирішуйте у вівторок, на середу рішень не залишайте. У четвер працюйте в команді.

ТЕЛЕЦЬ: П’ятниця небезпечна для здоров’я, а в суботу може навідатися романтичне розчарування. Більше того, неділя несе ризик для ваших фінансів. Натомість справи понеділка-вівторка можуть бути прибутковими. У середучетвер не дайте себе обманути.

БЛИЗНЮКИ: Від п’ятниці можливі зміни. Не поспішайте витрачати отримане на вихідних. Не приймайте рішень у понеділок. Вівторок – день травмонебезпечний. Середа сприятлива для тих, хто знає, що робити. На четвер не плануйте нічого важливого.

РАК: У п’ятницю обережно з фінансовими документами, в суботу не беріть нічого у борг. У неділю займіться оздоровленням. Хтось близький розчарує у понеділок. Надходжень вівторка не на все вистачить у середу. Четвер – для особистого.

ЛЕВ:  У п’ятницю завершуйте задавнені справи, нових не починайте. На вихідних далеко поїхати не вийде. У понеділок не піддавайтеся на виклики. Вівторок присвятіть оздоровленню. В середу уважно аналізуйте новини, у четвер приймайте рішення.

ДІВА: У п’ятницю можна брати участь в конкурсах і складати іспити. На вихідних обережно з грошима: можливі конфлікти. Від понеділка усі справи повинні бути вдалими, у середу можливий прибуток, у вівторок і четвер новини мають порадувати.

ТЕРЕЗИ:У п’яницю можна вирушати в дорогу. Хочеш удачі – попрацюй на неї в суботу та середу. А хочеш просто попрацювати – зроби це в неділю. Не користуйся технікою в понеділок. У вівторок хтось чекатиме твоєї допомоги. У четвер обережно з грошима.

СКОРПІОН: Бережи здоров’я у п’ятницю, а гроші заощаджуй у неділю. Для рутинної марудної праці годиться субота, а важливі й цікаві справи починай у вівторок або середу. Дослухайся до власних почуттів у понеділок і не приймай жодних рішень у четвер. 

СТРІЛЕЦЬ:У п’ятницю стережись техніки та хімічних речовин. Допомоги можна шукати в суботу. Неділя обіцяє прибуток, а понеділок – великі витрати. Вівторок – час зайнятися здоров’ям. На середу і четвер особливих сподівань не покладай. 

КОЗЕРІГ: Прибуток п’ятниці не починай витрачати одразу: гроші можуть знадобитися в неділю. У понеділок уникай зустрічей з неприємними людьми. У вівторок обдумай подальші плани. Середа – для велелюдного спілкування, четвер – для поїздок. 

ВОДОЛІЙ: У п’ятницю влаштуй собі свято, в суботу не підбивай підсумків. Не починай жодних справ ні в неділю, ні у вівторок. Отримане в понеділок прибережи. У середу вирішуй сімейні проблеми. У четвер цілком покладайся на власну інтуїцію.

РИБИ: Фінансові проблеми п’ятниці не намагайся вирішувати на вихідних. Понеділок теж не пасує – конфліктний день. Важливі рішення приймай у вівторок. У середу уникай нових знайомств, у четвер вирушай на романтичну вечірку – або сімейну вечерю.

 
 
 

      

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *