ФЕДОРУК НАМАГАЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ СУДИ ЗУПИНИТИ ПЕРЕМОГУ МИХАЙЛІШИНА, – РОСТИСЛАВ БІЛИК

Як повідомив Ростислав Білик, довірена особа кандидата в народні  депутати Віталія Михайлішина, представники виборчого штабу Миколи Федорука подали новий позов до суду проти Михайлішина.

–        Продовжуються судові атаки братів Бурбаків та Миколи Федорука на Віталія Михайлішина, – зазначив Р. Білик – На цей раз пан Федорук вимогає від суду заборонити позитивнее оцінювання святкування Дня міста. У своєму зверненні, яке я зараз тримаю в руках, Федорук обурився тим, що депутат Ростислав Білик публічно оцінив останнє святкування Дня міста, як найкраще за останні роки. Та вимагає заборонити вчиняти такі дії. Представник Михайлішина нагадав,що це вже сьомий позов від представників Федорука до суду за останній місяць:

– Спочатку вони хотіли заборонити проводити концерти для вчителів, потім заборонити концерти на День міста. Тепер вони хочуть заборонити позитивно висловлюватись про святкування, яке, я підкреслюю, було найкращим за останні роки. І це бачилвсі чернівчани.

На думку Білика, команда Федорука таким чином намагається зупинити перемогу Віталія Михайлішина.

– Правда полягає  в тому, що угрупування Бурбаків та Федорука дратує все, щоробить Михайлішин. Їх дратує, що в місті наводиться лад, що робляться дороги, закупляється новее обладнання в лікарні, в школи, встановлюються дитячі майданчики, будуються нові садочки. Нарешті, те, що в місті почали проводити дійсно яскраві святкування. Вони розуміють, що люди все це бачать і порівнюють з тим, що було за часів Федорука, і розуміють, що свої висновки чернівчани роблять не на користь Миколи Трохимовича. Їх це дратує і вони всіма засобами намагаються це зупинити.

Насамкінець Ростислав Білик додав, що коли так піде і далі, то «Микола Трохимович, врешті решт, вимагатиме, аби суд заборонив людям думати».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *