Cтан систем життєзабезпечення Чернівців 4 січня

ЧЕРНІВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

4 cічня 2009 року

Прес-центр інформує:

Оперативна інформація про стан систем життєзабезпечення Чернівців 4 січня

На 08.000 частота струму в електромережах – 50Гц. Запас води в резервуарах ДКП «Чернівціводоканал» – 35400 м3.

Станом на 08.00 на контролі перебуває виконання 9 одиночних заяв мешканців щодо усунення пошкоджень у мережах 0,4 кВ.

У зв’язку з пошкодженням на ЛЕП-0,4 без електропостачання сьогодні залишаються вулиці Тобілевича і Димитрова. Тривають ремонтні роботи.

У святкові дні ремонтні та аварійні бригади міськРЕМ працювали у посиленому режимі. Через посилене електроспоживання в окремих будинках на вул.Комарова, Ентузіастів, Південно-Кільцевій, Червоноармійській, Чапаєва, Ходоровській, бул.Г.Сталінграду, пр.Незалежності електропостачання відключалося у «шаховому» порядку. Загалом було здійснено виїзд за 34 викликами. Електропостачання було поновлено у повному обсязі.

Всі водозабори працюють у нормальному режимі. У святкові дні аварій на водогонах міста не було. Через значний розбір води в окремих будинках на вул.Івасюка, Кільцевій, бул.Г.Сталінграду був понижений тиск водоподачі.

4 січня виявлено виток води у мережі на вул.С.Таль. Заплановані ремонтні роботи.

Середній тиск газу на ГРП міста станом на 07.30 1,0 кг/см2 . Усі котельні міста працюють у нормальному режимі.

1 січня через пошкодження елеваторної під час пожежі у підвальному приміщенні на бул.Г.Сталінграду,13 тимчасово було призупинено теплопостачання 56 квартир цього будинку. До кінця дня теплопостачання було відновлено.

Проїзд дорогами міста забезпечено. На чергуванні перебувають 14 працівників та 11 одиниць спецтехніки. За минулу добу виконано 8 рейсів спецтехніки, використано 32 кубометри піщано-сольової суміші.

На маршрутах працюють 50 тролейбусів.

За даними обласного центру гідрометеорології, станом на 07.30 у Чернівцях тихо, температура повітря -14ºС, відносна вологість 75%, атмосферний тиск 739 мм. рт. ст., рівень радіації 13 мкР/год, рівень води у р. Прут – 60 (-1) см.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *