«Букініст назавжди»

Так назвали журналісти фотоальбом, виданий за результатом фотосесії, яку представники «четвертої влади» влаштували на знак протесту проти реорганізації чернівецьких книгарень і на підтримку «Букініста».

4

Презентація фотоальбому організаторами акції – журналістами «Версій» Маріанною Антонюк та Ігорем Константинюком – відбулася в чоколядовій кав’ярні «Золотий дукат». Учасники фотосесії та інші охочі могли придбати друкований результат своїх зусиль, а також переглянути на екрані його електронну версію, продемонстровану через проектор.

У фотосесії взяли участь близько трьох десятків журналістів, серед яких – навіть один віртуальний і один, який перебуває за межами України. Альбом друкується накладом 50 примірників, за потреби тираж буде збільшено.  Видання альбому здійснюється за власні кошти журналістів, а також за допомоги таємного благодійника, який передав організаторам 3 тисячі гривень. Частину накладу вже продали під час презентації. Придбати альбом можна в книгарні «Букініст».

Справа  про звільнення директора «Букініста» Марини Лібанової наразі перебуває в апеляційному суді, який засідатиме з цього питання саме сьогодні.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *