Благодійний марафон «Влаштуймо дітям свято Миколая»

Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» проголошує про початок благодійного марафону «Влаштуймо дітям свято Миколая», який триватиме з 20 листопада по 19 грудня 2010 року.

Завдання марафону – зібрання коштів та подарунків для онкохворих буковинських дітей, що перебувають на стаціонарному лікуванні в кардіоонкогематологічному відділенні обласної державної клінічної лікарні №1.

Головна мета – підтримати маленьких пацієнтів в їхній боротьбі за своє життя. Адже діти, незважаючи на болісні процедури, і в онколікарні залишаються дітьми. Іграшки, свята, маленькі подарунки – такі прості й близькі кожній дитині речі здатні зробити яскравішим і радіснішим кожен день тривалого лікування.

З часу заснування Фонду «Подаруй дитині життя» проведено 43 благодійних акції і 5 марафонів під час яких зібрано 741482,47 гривень.

З благодійних пожертвувань надано цільову допомогу 46 хворим дітям з різних районів Чернівецької області.

Це стало можливим завдяки небайдужості буковинців та гостей краю, що зробили свій внесок у спільну справу збереження дитячого життя. Проте проблема залишається актуальною, оскільки в області налічується 110 онкохворих дітей.

Кожна людина, кожна організація, кожна компанія, кожне видання можуть приєднатися до благодійного марафону. Форми допомоги можуть бути найрізноманітнішими:

– подарунки онкохворим дітям ( фрукти, соки, іграшки, книги, тощо). Передача подарункових наборів дітям буде здійснюватись 16.12.2010 року у відділенні кардіоонкогематології ОДКЛ №1;

– закупівля необхідного обладнання, медикаментів та витратних матеріалів для кардіоонкогематологічного відділення ОДКЛ №1 м. Чернівці;

– допомога конкретним пацієнтам, які терміново потребують фінансової допомоги (детальну інформацію Ви можете отримати за телефоном (0372) 57 31 47 або за адресою м. Чернівці, вул. Гоголя,12

– переказ коштів на рахунок фонду «Подаруй дитині життя» для надання цільової допомоги дітям, які страждають злоякісними захворюваннями

Р/Р №26005301082843 МФО 322948 Чернівецька дирекція АКБ «Форум» м. Чернівці код ЄДРПОУ 35029311

Р/Р №26001060351835 МФО 356282 Чернівецька філія ПАТ КБ «ПриватБанк» код ЄДРПОУ 35029311

Багато з нас думають, що хвора на рак дитина – безнадійна і приречена. Насправді їхні життя закінчуються на нашій байдужості! Не викреслюйте зі своїх сердець цих дітей! Вони мають право на життя, на любов, на добрі враження і відкриття. І всіма силами, які в них є, борються за це право. Ми просто зобов’язані їм допомогти.

Ми чекаємо на Ваші дзвінки, Вашу участь і Ваші пропозиції!

Будемо вдячні всім, хто приєднається до нас!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *