Бізнесмен убив своїх родичів

53-річний житель Мамаївців Кіцманського району вбив свою дружину, її доньку та онука. Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України у Чернівецькій області Микола МАКАРЕВИЧ, жорстоку розправу буковинець вчинив у стані сильного алкогольного сп’яніння.
Злочинець, що займався підприємницькою діяльністю, раніше притягався до кримінальної відповідальності. Увечері чоловік прийшов додому і почав сваритися з дружиною. Сварка через майно закінчилась фізичною розправою – чоловік наніс дружині багаточисельні рани в області тулуба.  Почувши гамір, на місце вбивства прибігла 37-річна донька потерпілої, яку злочинець вдарив ножем. Свідком убивства став її 7-річний син. Вбивця, не довго думаючи, зарізав і його. Всі потерпілі померли на місці.
Щоби приховати сліди злочину, вбивця поклав тіла хлопчика та його матері у власний автомобіль, а сам збирався втекти з села. Проте, завдяки виклику сусідів убитих, на місце події прибули працівники Кіцманського райвідділу міліції та спецпідрозділи «Беркут» і «Сокіл». Вони знайшли злочинця протягом години після виклику.
За словами Миколи Макаревича, злочинцю загрожує довічне ув’язнення.
Микола КОБИЛЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *