Аліна ГРОСУ вже не дівчинка!

alina_grosu.jpg
Маленька зірочка української естради почала свій творчий шлях від трьох років. Завдяки наполегливості, стараності і таланту юна чернівчанка Аліна ГРОСУ ставала лауреатом великих TV-шоу – «Пісня року», «Дитяче євробачення» і навіть «Людина року». Відома українська співачка Ірина Білик подарувала дівчинці кілька пісень, які зробили Алінку популярною в Україні. Сьогодні Аліна ГРОСУ – в гостях у «Версій».Юна максималістка

– Розкажи, будь ласка, детальніше про свій гастрольний тур «Разом зі мною».
– Цей тур пройде у 22 містах України. Першим містом гастролей була Одеса. На кожному концерті на глядачів чекає безліч сюрпризів. У турне зі мною їде ціла група: балети, живі музиканти, менеджери, продюсери, звукорежисери. Загалом буде 24 учасники.
Крім усього, це турне – благодійне. 20% від суми проданих квитків будуть перераховані дитячим будинкам та інтернатам. Я дуже хочу подарувати їх мешканцям посмішки та позитивну енергетику. Вони ж так заслуговують на це!

– Чи не важко поєднувати навчання із музичною кар’єрою? Як удається досягати успіхів?
– Коли я про щось мрію і працюю над втіленням свого бажання, то я завжди отримую те, чого захочу. Я навчаюся в 9-му класі екстерн-школи. Тут я встигаю більше, ніж у звичайній. Мені дуже подобається цей навчальний заклад, тому що в інших я повинна була б щодня відвідувати заняття. А в екстерн-школі навчатися легше!

– Чернівці – дванадцяте місто твого турне. Чи не важко було подорожувати?
– Ні. Просто в мене було величезне бажання потрапити до рідного міста, бо не бачила його вже півроку. Мені кортіло побачити тут своїх рідних, тому я думала лише про Чернівці.

– Встигала висипатися після виступів?
– Звісно! Знаєш, енергії від концерту мені вистачає ще й на те, аби піти на дискотеку (посміхається).

– На твоєму концерті в Чернівцях були присутні Ірина Білик та Дмитро Дікусар. Вони легко погодилися приїхати?
– Це був один із сюрпризів мого виступу в рідному місті. Насправді Ірочка сама запропонувала приїхати на мій концерт. Я відповіла їй, що з радістю хочу побачити її. Іра та Діма – мої хороші друзі.

– Які маєш захоплення крім музики?
– Я люблю малювати, писати вірші. Багато моїх захоплень пов’язані з моїми планами на майбутнє: я хочу стати ще й актрисою, дизайнером, психологом і навіть бізнес-вумен!

– Стільки різних! Ти максималістка?
– Так, я максималістка! З кожним роком я все більше відчуваю, що вже виросла. Буває, що батьки цього не розуміють. Але я стала дорослою не тільки у своєму житті та проблемах, а й у шоу-бізнесі.

– Ти любиш читати?
– Дуже. Зі мною завжди є книги, які допомагають у житті – це і всілякі поради, і афоризми, і книги про те, як ладити з батьками у моєму віці…
У пошуках хлопця…
– Як ставишся до того, що тебе іноді плутають чи порівнюють із не менш відомою «зірочкою» Ассоль?
– За останні два роки я не чула, щоб мене плутали з нею. Але, якби надійшла пропозиція дружби із нею, то я готова подружитися!

– Творчі плани на майбутнє?
– Зараз змінюю репертуар. Я «переросла» свій дитячий імідж, тому зараз повністю переходитиму на більш дорослий. Я вже не вважаю себе дитиною! До речі, мій наступний кліп, який побачите влітку – це перший крок у дорослому шоу-бізнесі.

– Преса писала, що після одного із твоїх концертів хлопчик підійшов до тебе і запропонував разом піти на дискотеку…
– Так, це правда. Хоча багато газет пишуть, що я зустрічаюся з різними хлопцями – іноді від цього мені стає смішно. Зараз у мене немає хлопця – я в пошуках.

– Батьки вже дозволяють ходити на дискотеки?
– Ще ні. Але я слухаюся батьків лише до того часу, доки бачу, що мені їх треба слухати. А потім – вже як станеться!.. (посміхається)

– Аліно, ти порівнюєш себе із кимось з українських «зірок»?
– Ні, я ніколи такого не роблю. Коли б я порівнювала себе з кимось, це означало б, що я зараховую себе до «зірок». Я не вважаю, що моя музична кар’єра – це спосіб прославитись. Це лише творча професія!

– Не хочеш стати «супер-зіркою»? Наприклад, зніматись у кіно?
– Звичайно, я дуже хотіла б зніматись у кіно. Але мрію стати не просто мега-відомою, але й улюбленицею свого народу!

– Аліно, ти вже стала дорослою. Які з «дорослих» звичок з’явилися у твоєму житті?
– Думаю, в усіх дорослих людей залишаються ті ж самі звички, що і в дітей. Якщо маленькій восьмирічній дитині щось дуже сподобається, то це захоплення залишиться до кінця життя. У мене, можливо, щось змінилось-таки: я сильніше захопилася свою професію. Люблю також кататися на автомобілі – це ще з дитинства. Мене завжди машинки притягували сильніше, ніж ляльки «Барбі».

– Кожна дівчина у своїх мріях малює образ свого майбутнього обранця. Ти такий вже «намалювала»?
– Знаєш, скільки я не «малювала» би, завжди поруч є гумка, якою можна щось «витерти». Я навіть не можу зараз уявити свого обранця. Мені здається, ним може стати кожний хлопець. Головне – щоби він мене кохав і був хорошою людиною! Хотілося б, щоби він мав хороше почуття гумору і ставився до мене не як до Аліни Гросу, а просто – як до Аліни.

– Розкажи, будь ласка, про свою маму. Пишаєшся нею?
– Думаю, це було б неправильно, коли б я не пишалася своїми батьками. Все-таки, без них не було б мене!
Батьки завжди допомагають мені: завдяки їм я потрапила у колію шоу-бізнесу. Мені це дуже подобається, і я навіть не можу собі уявити, яким було б моє життя, коли б я не була співачкою.
Микола КОБИЛЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “Аліна ГРОСУ вже не дівчинка!”