«ТІК»: «Працювати» означає «боротися із кризою»

Вінницький гурт «ТІК» вражає своєю працелюбністю: не встигли хлопці завершити велике концертне турне «Байки про оленів», як уже «Тихий тур» розпочали. А ще в минулому році музиканти випустили два альбоми і виступили на десятках різних корпоративних вечірок. Учора відбувся концерт гурту в чернівецькому готелі «Черемош». Чим ще здивує гурт «ТІК» своїх шанувальників – у розмові кореспондента «Версій» з «головним оленем України» – Віктором БРОНЮКОМ.

«Виживає той, хто працює!»

– Пане Вікторе, незабаром у рамках «Тихого туру» ви відвідаєте Чернівці. Скажіть, яких сюрпризів слід очікувати, чим здивуєте публіку?

– Минулого року ми обіцяли повернутися з новим туром. На концерті, як завжди, можна буде гарно повеселитися, поспівати й потанцювати. Глядачі, безумовно, отримають масу позитивних емоцій! Ми стартували концертом у Хмельницькому. Був дуже якісний і успішний виступ, публіка нас дуже гарно сприйняла. І хоч усі зараз говорять про кризу, ми бачили повний зал глядачів.

Я бачив на нашому сайті багато гарних відгуків від людей, які побували на концерті.

– Ви згадали про економічну кризу. Вона вплинула на гурт «ТІК»?

– Думаю, криза тільки у наших головах. Всі зараз тільки й те роблять, що говорять про неї. У нашій групі є хороший рецепт боротьби з цим явищем: встати і працювати. У гурті «ТІК» половина учасників – історики за фахом. А як було в історії? Виживав той, хто працював!

«Виступати на «Євробаченні» «для галочки» – безглуздо!»

– Ви задоволені рейтингом продажу альбому «ТиХИЙ»?

– Взагалі-то задоволений. Правда, наступного дня після його релізу, альбом з’явився в Інтернеті вільним і безкоштовним для «скачування». Але люди і досі купують ліцензійні диски! Приємно, що в українських меломанів з’явилася тенденція вибирати якісну музику.

– Чи не хотіли б Ви виступити на «Євробаченні»?

– Ми думали і говорили про це з продюсером. Минулого року нам не вдалося там виступити, бо ми були зайняті великим туром «Байки про оленів», який охопив більше 40 міст. Думаю, якщо вже брати участь у цьому конкурсі, то його потрібно виграти! А виступати на «Євробаченні» лише для «галочки» – безглуздо!

– До попереднього альбому «Літерадура» ви записали дует із гуртом «Ляпіс Трубєцкой». Чи не маєте на меті записати спільну композицію ще з кимось?

– Спільна пісня із «Ляпісом» – не єдиний дует. У записі пісні «Ой я піду на гору крутую…» брали участь моя сестра і мама, а також аматорський вокальний ансамбль. Якихось «глобальних» дуетів поки що не плануємо. Але цілком можливо, що скоро з кимось запишемо-таки пісню. Взагалі-то планів у нас є дуже багато, і коли ми їх реалізуємо, ви обов’язково про це дізнаєтесь!

– Відомо, що минулого року ви одружилися. Як ваше подружнє життя? Дружина не ображається, що ви постійно зайняті гастролями?

– Вона, дякувати Богові, не ображається, тому що сама працює у сфері шоу-бізнесу: організовує різні концерти. Мені приємно, що їй не потрібно пояснювати різні музичні чи шоу-бізнесові нюанси та «розклади». Я дуже задоволений, що зустрів її. Звичайно, іноді мені здається, що краще б я залишився вдома із коханою дружиною, аніж поїхав виступати. Але що зробиш – то є робота!

Микола КОБИЛЮК, «Версії»
На фото: кореспондент «Версій» з фронтменом гурту «Тік»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *