«МотоБуковина – 2010» у Заставні

Колони байкерів, парад ретро-автомобілів, грандіозне мото-шоу «Suzuki racing team», екстрим-шоу зі стрибками з велосипедом у річку… Все це відбувалося в Заставні в останні два дні липня.

«МотоБуковина» – фест не лише розважальний, але й спортивний. Показові виступи велосипедистів-екстремалів (стрибки з трампліна в воду), виступи борців вільного стилю, стрибки через вогонь… Відвідувачі фестивалю зізнаються – такої феєрії вони іще не бачили.

Задум фесту є прикладом поєднання корисного з приємним. Адже такою неймовірною шоу-програмою організатори першочергово пропагують здоровий спосіб життя!
А ще не варто забувати про шалений розвиток туристичної інфраструктури в Заставні. Певне, маленька Заставна ще ніколи не бачила стількох туристів та ще й з усього світу!

Родзинкою фесту стала його музична складова: публіку добряче «розігріли» чернівецькі гурти, а на закритті «Мотобуковини» поціновувачі «важкої» музики слухали «наживо» легенду російського року гурт «Корозія металу»!

Задоволення отримали люди з різними смаками: хто не любить рок, слухав фолк-колективи. Для тих, хто втомився від шуму двигунів, – незабутнє вогненне шоу під спокійну музику. Для любителів драйву – дискотека. Народні ярмарки – для туристів, які воліли придбати сувеніри. А ще майстер-класи з ковальства, скульптури з піску, виставки ретро-машин, святковий феєрверк…

Приємно, що є люди, яким не байдужі дозвілля молоді (і не тільки) та туристична привабливість їхньої «маленької Батьківщини».

Емма АНТОНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *