Чи можна за 5 днів навчитися хорового співу 4-ма мовами й опанувати базові навички гри на 2 інструментах?

Через 5 днів співаєш  і граєш на двох інструментах

Чи можна за 5 днів навчитися хорового співу  4-ма мовами й опанувати базові навички гри на 2 інструментах? Як людина з музичною освітою, одразу ж скажу – ні. Та, як не дивно, результат Міжнародного музичного табору (MUSIC CAMP INTERNATIONAL), що працюватиме  в Чернівцях від 28 жовтня по 2 листопада, під час осінніх канікул, обіцяє нам таку сенсацію. 15 зарубіжних викладчів світового рівня навчать усіх охочих діток від 11 до 16 років, які напишуть заяву на участь у міжнародному музичному таборі. Реєстрація вже відкрита, тож ПОСПІШАЙТЕ!

Керівник громадської організації «Еко-Культура», яка проводить цю імпрезу, Ольга Бауер наголошує: «Запрошуються ВСІ діти від 11 до 16 років – музична освіта НЕ обов’язкова».

Неймовірним є вже факт, що кемп має завершитися урочистим концертом у супроводі симфонічного оркестру під керівництвом посла Миру в Україні Констанціїї Фортунато, в якому  візьмуть участь УСІ діти – учасники фестивалю.  

Навчання дітей обійдеться їхнім батькам у кілька сот гривень, а діти з багатодітних родин і сімей учасників АТО/ООС, діти -сироти , переселенці,  діти з інвалідністю  беруть участь на благодійних засадах. Для цього ГО «Еко-культура» шукає спонсорів. Місце проведення кемпу – багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей.

Подаруйте своїй дитині унікальну можливість займатися з викладачами світового рівня й оволодіти секретами співу та гри на музичних інструментах.

Штаб фестивалю: Чернівці, вул. Сіді Таль, 3.

Громадська організація «Еко-культура». Довідки за моб. телефонами  05053680200689397605

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *