Чернівецький гурт Halabuda Band зняв новий кліп

Учасники гурту, які свою творчість називають «ржакою», а на запитання, що найбільше потрібно чернівчанам, відповідають: «гумор», – презентували новий кліп «Нюхай Бринзу». Кліп, не менш епатажний, ніж попередні – «Литовець», «Буна Диминяца», «Паспорт румунський», «Тунель» тощо…

Учасники Halabuda Band  працюють у стилі «вуличного театру», в якому поєднують музику, стендап і театралізовані номери. Новий кліп – із того ж «тіста». Ще й зйомки відбувалися не без «приколів». На базарі бабусі-продавчині так бурхливо реагували на камери, що вигукували свої побажання керівникові держави: «Скажеш тому Порошенку…» Їм було важко пояснити, що знімають не їх, а музичний кліп.

– Це історія про двох пацанів, які вирішили, що вони не хочуть більше жити як раніше, не будуть прогинатися під рідню, під друзів, під усіх «ніщебродів», які говорять, як потрібно жити. Вони стануть «багаті палюбасу», і вони реально йдуть до своєї мети. І якщо вони у це вірять, то це по-любому станеться, – розповідає соліст гурту і автор тексту та кліпу Влад Черних.

Разом з Миколою Грінчуком вони розповіли, що музику до кліпу написав Женя Сорокін, а вся підготовка проекту тривала менш як пів місяця: півтора тижня записували аудіо і за два дні відзняли кліп. Знімали у Новоселиці та Чернівцях. Усі витрати – це власні кошти учасників гурту, які заробляють хто чим, та ще й ведуть корпоративи.

«Тебе не кличуть хрещеним чи вінчальним батьком, кумом, свідком? Тобі не кажуть, коли їдуть на природу? Від тебе не беруть слухавку? Задумайся! Можливо, прийшов час починати власний бізнес? Двоє звичайних хлопців вирішили, що більше не хочуть піддаватися тиску суспільства та взяли долю у свої руки! Вони впевнені, що побудують власну справу, стануть багатими, а всі інші будуть заздрити! Не важливо, що подумають друзі, сусіди чи родина! Нехай не вірять, насміхаються – головне пам’ятати – якщо ти впевнений у собі – успіх обов’язково прийде! Класична бізнес модель, унікальна історія успіху, повний відстій – можеш називати їхній startup як хочеш – поки ти ниєш – вони мчать до своєї мрії! Нюхай Бринзу!!!», – розповідають учасники гурту у анонсі до відео.

Назва кліпу «Нюхай бринзу» має різні значення, серед яких «пішов ти» та «ти мене не розумієш».

 

Довідка «Версій». Halabuda Band – вуличний театр, що працює в стилі kitchen philosophy та поєднує в своїй творчості музику, стендап і театр. Учасники є переможцями телевізійних проектів «Бійцівский Клуб», «Розсміши Коміка», «Голос Країни», «Кабаре на Бессарабке», Вища Українська Ліга КВН. Учасники шоу «Ліга сміху».

 

 

Уляна КАЛИН, студентка 2-го курсу кафедри журналістики філологічного факультету ЧНУ

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *