14 лютого у філармонії для всіх закоханих концерт Роксоляни Закопець

Напередодні свята всіх закоханих, у тому числі і у симфонічну музику, ми з великим задоволенням представляємо Вам програму нової неймовірної події.

Святковий концерт талановитої скрипальки Роксоляни Закопець, який відбудеться 14 лютого у залі Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка.

Як каже сама пані Роксоляна, цей виступ стане її своєрідним зізнанням у безкрайньому коханні до своєї малої батьківщини, а саме до Чернівців!

Роксоляна Закопець, відома українська скрипалька, випускниця Львівської Національної Музичної академії ім. М. Лисенка у Львові, стала однією з найяскравіших випускниць професора І. Пилатюка. Вдосконалюючи свою професійну майстерність в Аспірантурі, пані Роксоляна паралельно вела свою викладацьку діяльність у школі ім. С. Крушельницької.

Закінчивши у 2015 році Варшавський Національний Університет, вона почала реалізовувати себе і ще як музичний менеджер – організтор декількох відомих музичних фестивалів у Польщі та в Україні. Але самим головним для Роксоляни Закопець завжди була її активна сольна діяльність та співпраця з різними музичними колективами, які тепер разом виступають як в Україні так і за її межами.

На сьогоднішній день відома скрипалька активно проводить майстер класи в музичних школах та радо ділиться своїм досвідом як член журі обласних та міжнародних конкурсів.

З 2017 року талановита виконавиця проживає у Берліні (Німеччина), працює у музичній школі Hugo Disler, де веде спеціалізований клас гри на інструменті. А також паралельно виступає у складі фортепіанного тріо.

У концертній програмі, яку підготувала Роксоляна Закопець разом із артистами академічного симфонічного оркестру Чернівецької обласної філармонії, ми почуємо відомий концерт для скрипки з оркестром Ре-мінор Арама Хачатуряна. А у виконанні оркестру на чолі із диригентом Й.Й. Созанським, прозвучать твори Г. Берліоза, Ж.Бізе, С. Прокоф’єва та М. Скорика .

Особливою родзинкою цього святкового симфонічного вечора буде неймовірне пісочне шоу, яке представить нам відома Львівська художниця Дарія ТИМ. Своїм непересічним талантом вона вже давно підкорила українського глядача і не тільки. Її неймовірна пісочна анімація, яка буде розвиватися та рухатися за музикою , стане зоровим супроводом, побудованим на прозорих людських стосунках та любові…

Отже запрошуємо всіх, хто готовий поринути у безкрайнє кохання в музичному форматі для того, щоби провести фантастичний, теплий та ніжний вечір в атмосфері музичної казки, яку нам гарантовано подарує солістка казково – симфонічного дійства – Роксоляна Закопець.

Лектор – музикознавиця – Неля Марковська

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *