Петро Олексюк: «Зміст влади – служити власному народу»

Саме на цьому наголосив претендент на крісло мера  Петро Олексюк на своїй першій прес-конференції в ролі кандидата. Він добре усвідомлює, що його обличчя не є достатньо впізнаваним серед чернівчан. А це, зрозуміло, ускладнює виборчу кампанію. Та саме новизна обличчя поруч із програмою «Довіра єднає громаду» та командою довірених осіб, із якою втілюватиме її у життя, є і найбільшим позитивом кандидата. Його програма містить 2 блоки: економічний – «Ефективне місто» та соціальний – «Комфортне місто».

олексюк

Петро поділився також тим, що рішення балотуватися приймалося важко, у процесі тритижневої дискусії і йшло від громадськості.

– Зміст влади – служити власному народу, – наголошує кандидат. Команда Олексюка акцентує на тому, що він не працюватиме за схемами, бо не має політичних чи партійних зобов’язань.

– Петро пройшов «вогонь, воду і мідні труби». Але найважче – це випробовування славою і грішми – і він такі витримав, – стверджує довірена особа Олексюка, відомий громадський діяч Ярослав Кирпушко.

Сам же Петро Олексюк заявив, що не є технічним кандидатом й оцінює свої шанси на виборах прагматично й тверезо.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *