НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ І ПОДАРУНКИ ДЛЯ БІЙЦІВ

Виявляється, не тільки Святий Миколай творить добро і дива.
Але кожний з нас також може зробити добру справу і творити добро.

 

Доброволець Вікторія Полійовська приїхала 13 грудня додому з Пісків на екзаменаційну сесію. До Нового року вона збирається на фронт знову. У неї є велике бажання зробити подарунки для хлопців одного із відділень   “Карпатської Січі”: кожному бійцю замовити чашку з фотографією бійця і його позивним. Це для 37 бійців. Учні, батьки, вчителі Чернівецької гімназії №2 підтримали цю ініціативу. Деякі класи зголосилися зробити 2 чашки, менші класи – одну. Фірма Неонікс, до якої звернулися з замовленням, зробили великі знижки. Учні гімназії передають також новорічні малюнки, казкові скульптурки, зроблені власноруч  бійцям на фронт.

 

У кожному класі зараз є діти, у яких батьки на фронті. І вони розповідали про своїх батьків, про те, що в них теж була невеличка відпустка. А у одного хлопчика батько ще ні разу не приїжджав. І найкращим подарунком для нього і для всіх – є закінчення війни…

Акцію підтримали учні 1-Б, 2-Б, 3-А, 4-А, 4-Б класів, старшокласники і учні середньої ланки: 6-А, 6-Б, 7-Б, 8-Б, 9-А, 9-Б, 10-А, 11-А, 11-Б. Спасибі вам!

На 19.12.2015 року зібрали кошти для подарунку 23 бійцям. Спасибі учням, батькам гімназії №2, вчителям, всім, хто допоміг коштами, подарував чудові малюнки і скульптурки.

Хто має бажання долучитися до ініціативи, звертайтеся до Вікторії Полійовської. Телефон: 0509344668.

Спасибі всім бійцям, які охороняють наше мирне небо.
Слава Україні! Героям слава!

Більш детальна інформація за посиланням: НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ І ПОДАРУНКИ ДЛЯ БІЙЦІВ. 

21.12.2015. ЗВІТ

 

Ось і перше горнятко-кружка-чашка… Витягли з печі. На поверхні стінок більше 100С. Красава! Ще раз дякую фірмі Неонікс за знижки. Дякую Художнику за чудовий макет. Дякую учням, їх батькам, вчителям гімназії №2 за кошти на горнятко, а саме: ініціативу підтримали учні 1-Б, 2-Б, 3-А, 4-А, 4-Б класів, старшокласники і учні середньої ланки: 5-А, 6-А, 6-Б,  7-Б, 8-Б, 9-А, 9-Б, 10-А, 11-А, 11-Б. Гімназія зібрала коштів на 25 горняток. Ми вже замовили 22 горнятка. Завтра доброчинець обіцяв передати кошти ще на 12…
Спасибі всім доброчинцям!

 

22.12.2015 завдяки допомозі пані Лариси Ключевської ми замовили ще 11 горняток. Пані Лариса Ключевська передала на виготовлення горняток (і на остачу, що лишиться – трохи смаколиків) – 1000 грн.
Велике спасибі! Тепер є для всіх, хто в підрозділі. Також напередодні лікар М. передала кошти на два горнятка, економіст Т.Р. – на одне горнятко, вчитель Т.Т. – на два горнятка, вчитель О.М. Пошалик – одне горнятко. Таким чином будуть подарунки для всіх з підрозділу.

24.12.2014

 

І вже вечері ми забрали з фірми Неонікс всі горнятка – 41 шт.

Далі буде…

Тетяна Спориніна,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *