Небайдужі українці подарували дитячій лікарні сучасну ультрадіагностику

Чернівецька обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання: цифрову ультразвукову діагностичну систему EBit 60 вартістю понад 835 тисяч гривень їй подарували небайдужі українці з різних куточків України – клієнти ПриватБанку.

«Медзаклад дуже потребував такого сучасного апарату ультрадіагностики і ми вдячні фонду за таку важливу підтримку, – наголосив Микола Чепіль, головний лікар дитячої лікарні. – Це високотехнологічний пристрій, із яким лікарі можуть робити надточні висновки про стан здоров’я пацієнта. Він допомагатиме нам, перш за все, рятувати життя пацієнтів відділення онкогематології». Новий прилад є переносним, що дає додаткові можливості лікарям у найкоротші терміни провести діагностику маленьких пацієнтів, а відтак – і збільшить шанси на порятунок дитячих життів.  

«Сьогодні хочеться ще раз подякувати всім клієнтам нашого банку за чуйне серце і небайдужість, – зазначив Юрій Браніцький, директор Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Благодійну допомогу від фонду «Допомагати просто!» Чернівецька обласна дитяча лікарня отримує не вперше. Впевнений, що нове обладнання допоможе у лікуванні найскладніших хвороб маленьких пацієнтів медзакладу. Адже те, що подароване від чистого серця, має приносити людям найбільшу користь».

Від моменту заснування 2011 року Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» використовує зібрані благодійні внески клієнтів на допомогу дітям. За ці 8 років меценатами фонду стали понад 1 мільйон українців, які й надали понад 100 мільйонів гривень благодійної допомоги.

Долучитися до допомоги може кожний. Антон Дорожан, заступник керівника Фонду зауважує: допомагати насправді просто. «Приєднуйтесь до наших благодійних програм у Приват24, терміналах, банкоматах, – каже він. – І пам’ятайте, що маленької допомоги не існує. Кожна гривня важлива і буде спрямована на реалізацію цільової програми, по завершенню якої кожний благодійник отримає детальний звіт».

Світлана ЛИТВИН, PR-менеджер ПриватБанку в регіоні (Хмельницький, Чернівці, Луцьк)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *