На лікування воїну АТО зібрали 13 280 гривень!

3 червня біля Польського Народного Дому у Чернівцях була проведена акція збору коштів на лікування воїна АТО Миколи Сковородіна, 1978 року, який родом з Хотинського району. Онкологія…
Небайдужі чернівчани, ГО Родина Кольпінга,  ГО “Волонтери за Батьківщину”, Товариство польської культури ім. А. Міцкевича, Чернівецький відділ Союзу Українок, ГО “Митці Буковини” об’єдналися для благородної справи – допомогти у лікування захиснику.

Напередодні на ФБ з’явився пост від п’ятикласника Любомира, який виклав бісером ікону і також виставив її зранку для продажу на ярмарку: “Дуже прошу! Купіть цю іконочку!”. А кошти з продажу підуть на лікування воїну. Любомир прийшов з братиком і мамою зранку і приніс іконку.

Потім була зустріч ще з одним учасником АТО, Василем Костакі (родом з Великосельє, Герцаєвський район), якому допомогли у свій час волонтери, доброчинці, благодійники з організації Справа Кольпінга в Україні. На цю зустріч прийшла і Генеральний консул Румунії в Чернівцях Елеонора Молдован. Також голова сільради Великосельє.

Власники двох кафе, які розташовані навпроти Польського Народного дому, також долучилися до допомоги: Віденська кава і Українські страви.
Дякуємо за 5000 грн. від пана Унгуряна Георгія Івановича.

На лікування воїну АТО зібрали 13 280 гривень!

Дякуємо організаторам і всім, хто долучився до допомоги на лікування воїну АТО  Миколі Сковородіну. Віримо, що Бог допоможе в одужанні Миколі!

Сподіваємося, що місцева влада зверне увагу на проблему нашого захисника.

І ще одне: чисельні чернівецькі журналісти, яких не було видно на цій акції, напевно, побігли шукати допомоги для хворого бійця тому і не мали можливості освітити в ЗМІ цю подію.

Більше фото з акції збору коштів за посиланням – ДОПОМОЖИ ВОЇНУ АТО! ВОЇН МИКОЛА ПОТРЕБУЄ КОШТІВ НА ЛІКУВАННЯ!…

©Тетяна Спориніна,
фото автора

р.s.

4 червня отримала 500 гривень від колеги Oльги Шибки з Дніпра на допомогу воїнам.

З цих коштів 300 гривень віддаємо на лікування воїну Миколі  Сковородіну і 200 гривень – воїну К. , який потребує допомоги.
Щиро вдячні пані Ользі за постійну допомогу.
Бажаємо всім міцного здоров’я!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *