На Кобилянській зніматимуть трейлер першого чернівецького ситкому

У Чернівцях проходитимуть зйомки трейлеру першого чернівецького ситкому «Хостел». Трейлер представлять у конкурсі ідей серіалів «The Next Big Thing» від телеканалу 1+1.

– Ідея виникла буквально за півгодини після того як дізнався про конкурс, – розповідає режисер майбутнього комедійного серіалу Ігор КОНСТАНТИНЮК. – Наше телебачення фактично нема чим забивати – в основному крутять одні російські телесеріали. Тобто у нас знімають різноманітний арт-хауз, короткометражки, але масового кіно немає.

От я й подумав, чому б і не спробувати зняти такий фільм у Чернівцях. Для цього у нас є все: професійні оператори, монтажери, актори.

Сюжет серіалу розгортається в чернівецькому хостелі, куди головна героїня руденька Надька влаштувалася менеджером. В місті щойно завершився поетичний фестиваль, поселенці з хостелу переважно пороз’їжджалися, проте ті, що залишилися – зі серйозними бзиками! Вередливий юнак Юрчик щодня вигадує причину, щоби залишитися в хостелі. Сімейка мандрівних артистів «бомбить» місто своїми щораз дивнішими перевтіленнями. А ще організатори поетичного фестивалю ніяк не можуть позбутися поета Буковського, до якого після тривалої перерви раптово повернулося натхнення. Проблема навіть не в тому, що поета добряче ловить муза. Вона ловить його лише в хостелі – і в найнесподіваніші моменти!
Довершує увесь цей хаос звістка про те, що в хостелі житиме київська реценз-гроза, дошкульний блогер Інспектор Фрейм, який «ревізоруватиме» в Чернівцях місцеві місця «тусування»! Фрейм нібито не приїхав… Проте невдовзі в його блозі з’являються дошкульні дописи, в яких він виявляє дивовижну обізнаність щодо пікантних подробиць співжиття… мешканців хостелу! Віднині розлючений Андрон, «босс» хостелу, має вагомі причини підозрювати Фрейма в кожному мешканці…

Спочатку буде знято лише промо-ролик майбутнього ситкому – одвічна проблема українського кіно: немає спонсорів. Команда працює майже з нульовим бюджетом, суто на ентузіазмі.

У зйомках ролику беруть участь уже знані в місті актори Іван Данілін, Ігор Андроник, Антон Сисюк, Яна Тараненко. А долучитися до них і відзнятися у епічній масовці всі охочі можуть уже цієї п’ятниці о 18 00. у Целанівському літературному центрі, що на вул. Кобилянської.

Руслан КОЗЛОВ, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “На Кобилянській зніматимуть трейлер першого чернівецького ситкому”