На Буковині барди співали для пацієнтів військового госпіталю

Бардівська пісня – це 4 в одному: Віра, Надія, Любов та мати їхня, мудра Софія

Приїзд на Буковину знаних в Україні бардів Інни Труфанової з Києва та Сергія Руденка з Новоград-Волинська став подією для Чернівців. Прихильники авторської пісні збиралися двічі – у п’ятницю в Будинку естетики та дозвілля, знаного як «Шепетівка», та в неділю у Центральному палаці культури, так званій «Текстилці». І скрізь був аншлаг. Хіба що у «Текстилці» гості та господарі виступали паритетно, без будь-яких преференцій у кількості виконаних пісень.

Від буковинців слухачів радували Олександр Мадей – до слова, він тепер не тільки бард, а ще й новий директор ЦПК, – Володимир Каверін, лауреат численних конкурсів і член журі багатьох фестивалей, Ігор Деменчук, лауреат цьогорічного фестивалю у Полтаві, Світлана Шаханова, керівник студії авторської пісні при Будинку естетики і дозвілля м. Чернівців. Органічно влився до когорти знаних бардів старшого покоління відомий виконавець авторської поезії у сучасному стилі Макс Наумов, один з тих, хто організовували свято вуличної музики в Чернівцях.

gospital5

А крім цього, Інна Труфанова та учасник АТО Сергій Руденко, який свого часу виступав з Віктором Павликом, Лері Вінном, Олею Юнаковою, дали незабутній концерт у Чернівецькому базовому військовому госпіталі.

gospital3

Насамкінець треба подякувати Ігорю Деменчуку, бо саме завдяки його організаторському хисту при  допомозі шановної Лідії Гаїни з «Батьківщини», яка спонсорувала приїзд бардів до Буковини, і відбулися ці чудові концерти.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *