До Харкова – за інтенсивною співпрацею та конструктивним діалогом

Від 10 до 14-го березня в рамках програми Національних обмінів я, журналістка чернівецької газети «Версії», працюватиму з колегами редакції Харківського медіа-центру «Накипело» ((http://nakipelo.ua/, головний редактор Олена Лептуга).

Розпочнемо з прес-конференції на тему актуальних проблем заповідного фонду Харківської області у прес-центрі редакції 10 березня о 12 год., увечері о 19 долучуся до Жіночих читань в Літературному музеї (вул. Багалія, 6). У суботу о 15-й обговоримо тему «Інклюзивність та гендер: можливості для жінок з інвалідністю» (панельна дискусія в Харків today по вул. Мироносицькій, 8), а о 19  з’ясуємо,  які варіанти є у Берегині (панельна дискусія у КвірХоум «Сім’я, дружня до жінки»).

У вівторок об 11 матиму нагоду ознайомитися з можливостями юридичного захисту учасників АТО на присвяченому цьому семінарі, а о 13 дізнаюся про тиждень французького кіно в Харкові (обидва заходи – у прес-центрі медіапроекту «Накипіло»).

І там буде ще багато цікавого…

Дворічна Програма національних обмінів Центру культурного менеджменту за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США) зорієнтована на активних громадян, для яких інтенсивна співпраця та конструктивний діалог між різними регіонами України – сходом, заходом, центром, півднем і північчю – є важливою складовою розвитку країни.

Маріанна АНТОНЮК, “Версії”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *