На Буковині зареєстрували тисячний «Шлюб за добу»

Молодята з Вижниці стали тисячною парою, яка одружилася у рамках проекту «Шлюб за добу» в Чернівецькій області. Історія кохання Марти і Костянтина розпочалася 10 років тому. Їх познайомили друзі, відтоді вони разом. Закохані кажуть, що їхні почуття перевірені часом.

Костянтин зізнається, що, повернувшись додому із дальньої поїздки, запропонував коханій узаконити шлюб. Довго не зволікали: прийшли до Вижницького відділу ДРАЦС, написали заяву і наступного дня стали законними чоловіком і дружиною. Те, що вони – тисячна пара на Буковині, яка одружилася за проектом «Шлюб за добу», для них приємна несподіванка. «Нам дуже приємно. По-перше, усі документи оформили швидко, по-друге – доброзичливе ставлення працівників ДРАЦСу й організоване для нас свято», – каже Марта.   

Послуга Міністерства юстиції «Шлюб за добу» – одна з найпопулярніших серед буковинців. На Вижниччині це десята пара молодят, яка скористалася цим способом. На Буковині шлюби за скороченою процедурою, окрім Вижниці, укладають іще в Чернівцях і Хотині.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *