Гороскоп на 21–27 лютого для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

Довіртеся своїй інтуїції і не приймайте рішень у п’ятницю-суботу. На їхнє виконання від неділі до вівторка не вистачатиме коштів. Спробуйте налагодити нові зв’язки у понеділок і плідно попрацюйте на завершення розпочатого у середу й четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу багато що може змінитися. Радійте новинам, та не проґавте удачі. У неділю й понеділок приймайте фінансові рішення. Вівторок теж обіцяє зміни. У середу доведеться багато спілкуватися, а от у четвер краще уникати зустрічей.

БЛИЗНЮКИ

Поїздка п’ятниці-суботи може бути успішною. У неділю буде багато зустрічей і не всі корисні. Уважно проаналізуйте їх у понеділок. Не втручайтеся в чужі конфлікти у вівторок і приділіть багато уваги власному здоров’ю в середу й четвер.

РАК

Довіртеся власній інтуїцій та проаналізуйте стосунки, які вас непокоять, у п’ятницю-суботу. Не переймайтеся грошима у неділю. Понеділок-вівторок будуть сприятливими для всієї родини. У середу не шукайте допомоги й не беріть позик у четвер.

ЛЕВ

П’ятниця щасливо оновить ваші родинні стосунки. На вихідних доведеться попрацювати, може, навіть у поїздці. Усе найважливіше спробуйте здійснити від понеділка до середи, змін не лякайтеся. Не залучайте нікого до власних справ у четвер.

ДІВА

У п’ятницю важливий день для закінчення багатьох справ. Не ризикуйте здоров’ям у суботу і не покладайте великих сподівань на неділю. Від рішень вівторка залежатиме, в який бік поверне Фортуна в середу. Не приймайте рішень у четвер.

ТЕРЕЗИ

Зіткнувшись із конфліктом у п’ятницю, не втручайтеся в ситуацію в суботу. Неділя може принести прибуток. Новини понеділка можуть виявитися обманкою, у вівторок про все дізнаєтеся. Не шукайте допомоги у середу, а четвер присвятіть родині.

СКОРПІОН

Чудовий родинний день проведіть у п’ятницю, на вихідних вирушайте на підробітки. Не шукайте допомоги у понеділок-вівторок – і удача буде ваша. Прикрощі середи-четверга можете обернути на приємні новини за допомоги друзів.

СТРІЛЕЦЬ

Стримуйте активність у п’ятницю, в суботу бережіть здоров’я, у неділю бійтеся розчарування. Обережно з фінансами у понеділок. Події вівторка й середи не залежатимуть від вашого втручання, але проаналізувати їх у четвер ви в змозі.  

КОЗЕРІГ

Від вашого рішення у п’ятницю залежатиме удача цілої родини на вихідних. А от рішення понеділка стосуються ділової сфери й тут варто у вівторок звернутися по допомогу. Справи середи краще здійснювати у команді. Четвер обіцяє прибуток.

ВОДОЛІЙ

Активно попрацюйте у п’ятницю-суботу – і багато що може здійснитися. Неділя й середа – дні, коли можна розраховувати на допомогу. Зміни понеділка змусять вас приймати рішення у вівторок. У четвер уникайте спілкування з неприємними людьми.

РИБИ

Тиждень обіцяє зміни у п’ятницю-суботу. У неділю, середу  й четвер остерігайтеся будь-якої техніки  й будьте обережні з харчами. Понеділок сприятливий для тих, у кого багато справ. Вівторок проведіть з найдорожчими для вас людьми.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *