Земля, 2012-ий – перезавантаження: виживуть люди духовні. А свинячий грип був лише репетицією…

Кінець світу оголошувався вже багато разів. Тож і не дивно, що скептики давно перестали вірити у можливість цього. Та все ж є одне «але», яке наводять прихильники теорії правдивості існування цієї сумної для нинішнього людства дати: йдеться про те, що передбачення загадкового народу майя закінчуються 2012 роком, як і прогнози Нострадамуса.

Зрештою, як наголошує Гавриїл ШУРПІН, керівник «Витоків» – чернівецької філії Української академії цілительства і член Ученої ради УАЦ, – як ми думаємо та що робимо, те й маємо…

– Лікуючи людей, Ви вчите їх правильно мислити, а точніше, переосмислювати своє життя і вчинки. Отже, ми щось робимо не так?

– Безперечно, бо все, що складає наш світ – і духовний у тому числі, – ми поставили на рейки матеріального.

– А як інакше? Особливо ж людям, яким нині по 30-40 років: у них діти, яких треба годувати, утримувати, вчити…

– Саме так – вчити! Але цього чомусь ніхто не робить! Скажете, не вистачає часу? А хворіти місяцями можна? На жаль, люди просто не розуміють головного – наскільки трагічно закінчується духовна сліпота і глухота. Їм цього ніхто не пояснює: ні сім’я, ні церква, ні школа, ні медицина. Хіба ще окремі бабусі розкажуть малюкам казочки, в яких закладена велика мудрість. А далі що? Та нічого, хоча дітей треба знайомити з обміном енергій у світі від першого класу. А в 14 років підлітки повинні вже усвідомлювати найголовніше – мету свого життя.

– І в чому вона?

– Ми приходимо на Землю для відкриття духу, щоби стати космічними істотами. Для цього треба й жити за Космічними законами справедливості. А коли люди переймаються тим, яку машину купити, замість того, щоби спрямувати свою духовність на сім’ю, людей і Землю, яка теж є живою істотою, добра не чекай. Зрештою, людство гине через матеріальне…

– Я б сказала, що це вада верхівки. А пересічні люди просто виживають…

– Повірте, коли б ці бідні люди були сповнені духовності, вони не були б нещасними та ницими. А верхівка є завжди і скрізь. Навіть на Олімпі, серед богів. Коли йдеться про верхівку, то варто говорити про те, що вона робить для людей. Її завдання – дбати про народ і робити все для того, щоби йому жилося краще і радісно працювалося…

– На олігарха?

– І на олігарха, і на державу. Але за умови, що той олігарх дбає не тільки про своїх робітників, а й про їхні родини, дітей. І допомагає також набувати істинних знань. До речі, найміцнішою є традиція поколінь і сімейна традиція продовження професії. Та коли дитина чує, як скаржиться батько, що його змушують працювати від 8-ї ранку до 8-ї вечора, а зарплату не піднімають, то навряд чи ця дитина ставитиметься згодом до роботи позитивно.
Одне слово, ми вже догралися: на землян очікує зачистка. Ті, хто не розуміють Світла й Простору, тобто Бога, будуть знищені. А ті, що залишуться, житимуть процвітаючи. Хоча колапс, звичайно, відбудеться: вся складна техніка вийде з ладу. Про це говорять і вчені.

– На 2000-ий рік обіцяли вихід з ладу комп’ютерних мереж. Але, слава Богу, обминуло…

– Тепер не обмине. Розпочалася нова епоха Водолія. Перехід станеться у листопаді 2012 року. А поки що Бог нас попереджає, посилаючи передвісників – різні катаклізми: землетруси, цунамі, паводки, зміну погодніх умов тощо. Зараз, як відомо, тануть льодовики, піднімається рівень води в океанах. І це не просто так, а для того, щоби потім ця вода погасила енергетичний удар, який очікуєтся на Землі. А про те, що США та Англія підуть під воду, пишеться й говориться давно. Така доля чекає на всі метрополії, які мали колонії. Але ця вода, як я вже казавговорив, візьме на себе 40% енергетичного удару.

– А що буде з тими, хто залишиться?

– Вони піднімуться у свідомості. Життя буде подароване виключно особистостям з високою духовністю.

– Ми ще маємо трохи часу, щоби підготуватися до часу Х… Що треба робити, аби врятуватися? Гадаю, не тільки заготовляти дрова та копати криниці?

– А чом би й ні? Принаймні, значно легше буде тим, які мають власні будинки з пічками чи котлами на газо-твердому паливі та криницями у дворі. І я переконаний, що про це треба говорити з людьми, оскільки попереджений – значить, не переможений.

Але річ у тім, що йдеться не про астероїд, який впаде на Землю. Відбудеться різке збільшення енергетичного потоку, що його випромінює Простір. Але це буде не звичайний енергетичний потік і не магнітні бурі, а інформаційний потік Свідомості, що відкриє людству подальший шлях розвитку. Усі дізнаються, як жити далі і куди прямувати.

– А хто загине?

Загинуть не всі, а лише ті, які закриті духовно. Енергія, що спрямовуватиметься на людину зверху, не зашкодить, якщо матиме вихід. А для цього треба мати всі чакри відкритими. Бо духовність – це відкритість чакр. Древні українці називали їх чарами. Тож саме відкритість чар дозволяє Божественній енергії проходити крізь Людину, збагачуючи її вищими знаннями. Нова свідомість «пробиватиме» людину, якщо у неї закриті чари, і від цього вона згорятиме.

– Яким чином?

– Клітини буквально рватимуться у слабкому, тобто хворому місці. Спочатку вони зростатимуть, набрякатимуть, а потім станеться щось подібне на свинячий грип. Кілька днів – і людина згоріла.

– Не інсульти та інфаркти?

–Ні. Хоча й вони теж. Якщо в людини хворі легені, то постраждає легенева тканина, якщо нирки, то ниркова тощо. Це буде нестерпно і болісно.

– А чому не миттєво?

– Миттєвих смертей не буває. Душа залишається, пам’ятаючи своє життя та його підсумок. Але, на жаль, належачи грішнику, вона не відкрилася, не усвідомила своєї провини. Бо усвідомлена провина не вважається гріхом. Чим безгрішніша людина, тим легше вона перенесе новий потік енергії.

– А діти?

– Діти до 7-ми років перебувають під захистом Бога. Залишаться також усі діти індиго, незалежно від віку. Бо вони прийшли не для спокути гріхів цього світу, а для його пізнання.

Єдиний шлях порятунку і спасіння – підняти свою духовність, відкритися.

– Як це можна зробити?

– Дотримуватися 10 заповідей. Працювати над собою, отримувати знання, наповнювти свідомість божественним, але не астральним. До листопада 2012 року ще маємо час…

– Як на мене, у нас дуже мало високодуховних людей. А, може, це не так і я їх просто не бачу?..

– Світ і люди у ньому стали настільки жорстокими, що вони вже навіть соромляться добрих почуттів. Та все ж потреба у добрі й красі – це суто людська потреба.

Цими днями під час прийому 19-річний хлопчина з Путильщини розповів, як він дивився на квіти і почувався щасливим, хоча друг смикав його і торочив про гроші, які можна заробити на них. Після цього випадку їхні шляхи розійшлися і він не розуміє, чому. А мене ця розповідь розчулила і потішила. Не так все погано в данському королівстві…

Людмила ЛЕБЕДИНСЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *