Методика фракційного голодування за Войтовичем

vyhid-goloduvannya-3

До «Версій» звернулися родичі онкохворого які у зовсім безнадійній ситуації звернулися до описуваного методу і отримали чудові результати, буквально піднявши хворого на ноги й продовживши йому життя. Відтак вони вважають, що можуть допомогти комусь цією публікацію здолати недугу.

 Довідка «Версій»: Георгій Олександрович Войтович – кандидат медичних наук, у 70-х роках минулого століття – науковий співробітник Білоруського НДІ, живе у Мінську, науковець і викладач, популяризатор нетрадиційних методів у медицині. Автор методики фракційного лікувального голодування, почесний член Ізраїльської Академії протидії старінню, автор книги «Исцели самого себя», в якій широко розкриває механізми впливу лікувального дозованого голодування на організм людини, наводить приклади конкретних випадків застосування цього методу, надає рекомендації з його практичного використання.

Фракційний метод показав свою ефективність у лікуванні низки захворювань, багато з яких вважаються невиліковними. Є дані про успішне застосування цього виду голодування при саркаїдозы легень, туберкульозі, онкологічних захворюваннях.

Методика проведення передбачає кілька (зазвичай три), циклів повного чи комбінованого (водного плюс сухого) голодування, що йдуть один за одним. Перший – тривалістю 17-20 днів 17-20 днів, далі йде відновлювальне  харчування терміном 28 днів, другий – 17-20 днів із відновлювальним харчуванням 35 днів, і третє – до появи ознак фізіологічного закінчення голоду. У різних людей тривалість третьої фракції може коливатися від 17 до 25 днів.

Ослабленим хворим можуть призначатися більш короткі фракції на 14 чи навіть 10-12 днів.

Відновлювальне харчування між фракціями полягає в основному з рослинно-молочної дієти. Тривалість фракційного голодування із урахуванням відновлювального харчування може складати до 6 місяців.

Більш докладно про такий вид голодування можна прочитати у книзі Георгія Войтовича «Исцели самого себя». Підзаголовок цієї книги розкриває форму, в якій викладений пропоновний медичний матеріал: «Про лікувальне голодування у запитаннях і відповідях».

Книга присвячена цілющим можливостям короткострокового голодування, яке комбінується із наступним відновлювальним дієтичним харчуванням. Звідси читачеві має бути зрозумілим синонім лікувального голодування – «розвантажувально-дієтична терапія» (РДТ).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *