Магнітні бурі в липні

s419x0-news-132164037

Зазвичай улітку сонце найбільш активне, тож слід очікувати частих проявів його неспокійності та безліч магнітних бур. Однак, як показує прогноз магнітних бур на липень нинішнього року, очікуються лише незначні геомагнітні коливання і одна магнітна буря.

Незначні магнітні коливання можливі 1, 9, 26 липня.

Магнітна буря ймовірна 15 липня

Геомагнітні збурення на нашій планеті відбуваються кілька разів на місяць через процеси, що виникають на Сонці. Під час сонячних спалахів частинки плазми з величезною швидкістю вириваються в космос і, досягаючи нижніх шарів земної атмосфери, спричиняють дискомфорт на Землі.

Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, зростання адреналіну в крові, стреси і депресії.Кожна людина має різну реакцію організму на магнітні бурі.

Вважається, що причиною поганого самопочуття людини може бути стан її здоров’я на цей момент. Здорові ми чи хворі, в якому стані наш імунітет, страждаємо ми від депресії або інших психічних розладів – всі ці фактори впливають на те, як ми переживемо чергову магнітну бурю.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *