Магнітні бурі у квітні

Магнітні бурі у квітні будуть різної інтенсивності. Місяць розпочався слабкою магнітною бурею 1 квітня. Така ж має відбутися 7 квітня.

Зафіксовані спалахи сонячної активності дозволяють прогнозувати 18 квітня сильну бурю, наслідки якої можуть відчути навіть неметеозалежні люди. До 20 квітня геомагнітне збурення перейде на середній рівень

Магнітні бурі впливають на живі організми на Землі. Під час магнітних бур багато хто з людей відчуває головний біль, запаморочення, біль у суглобах і хребті, розлади сну, може ніби безпричинно псуватися настрій.

Фахівці радять у ці дні дотримуватися простих рекомендацій, щоб запобігти загостренням. Насамперед треба завжди мати при собі ліки від головного болю. Необхідно також у ці дні пити багато води та дотримуйтись здорового харчування: не вживати жирного, гострого, солоного, утримуватися від алкоголю.

Коли прогнозовані магнітні бурі, треба більше часу проводити на свіжому повітрі, дотримуватися режиму сну. Доречним буде контрастний душ, якщо дозволяє стан вашого здоров’я. Та краще щодо цього проконсультуватися з вашим лікарем.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *