Група крові розповість про інтимне життя жінки

Незважаючи на вплив суспільства та виховання батьків, є ще досить багато чинників, які формують жіночий світогляд. Та в інтимному житті кожна перебуває в полоні власного темпераменту, який, як з’ясувалося, залежить від групи крові

Якщо у жінки І група крові, то це означає, що вона дуже пристрасна і водночас дуже вольова пані. У ліжку буде справжньою «тигрицею», яка не знає втоми, і не дає чоловікові навіть дня для відпочинку. Вона вміє і знає те, що змушує сором’язливого чоловіків червоніти.

З іншого ж боку – у неї стриманий характер, навіть відчуваючи пристрасть, вона не дозволить кому завгодно спокусити себе. Вся палкість і ніжність цієї жінки дістається її постійному партнерові, для якого вона залишається загадковою і бажаною навіть після двадцяти років спільного життя.

Її протилежністю є жінка з ІІ групою крові. Така пані зайнята найчастіше своїми справами та кар’єрою. Її мало хвилює секс, але вона нерідко поступається проханням і ласкам свого чоловіка – частенько й тому, що не хоче його втратити. Така жінка розумна та розважлива, вона часто досягає успіху в бізнесі, і не любить експериментів у ліжку.

Рідко жінка з другою групою крові шукає зв’язків на стороні. При цьому, коханому чоловікові досить складно справді принести їй задоволення, але не через «ненаситність», а через її спокійне ставлення до сексу.

Якщо у жінки ІІІ група крові, то така пані загалом секс полюбляє, але особливого значення йому не надає. При цьому вона відмінно вміє імітувати оргазм, знає як і коли в ліжку похвалити чоловіка, і як задовольнити його. Така жінка часто порівнює ліжко з театром, граючи ролі то сексуальної левиці, то переляканої наївності. Усі ролі їй вдаються… Бо ця жінка і життям іде «граючи», ставлячись до всього легко. Вона позбавлена будь-яких комплексів. Не варто чекати, що вона буде кохати тільки одного. Навпаки, вона часто міняє партнерів «як рукавички», просто з цікавості.

Ну а якщо у представниці прекрасної статі ІV група крові, то така пані здатна «вилікувати» від сексуальних комплексів будь-якого чоловіка. Вона чуттєва, оргазму досягає легко і секс дуже любить. І головне – може пристосуватися практично до будь-яких бажань чоловіка, та й сама не проти дослідів в інтимному житті. Але до кохання ставиться серйозно, партнерів міняє дуже рідко. Зате тому чоловікові, який зумів завоювати її серце, не просто дозволить у ліжку все, але й сама буде стимулювати найрізноманітніші варіанти сексуальних контактів, насолоджуючись тим, що подобається партнерові.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *