Знайдено зловмисника, який у жовтні побив бійця АТО Олега Корабліна

– Співробітники буковинської міліції встановили особу, причетну до побиття бійця АТО. Ним виявився 23-річний мешканець Чернівців, – в ексклюзивному коментарі розповів «Версіям» начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко.

Нагадаємо, що в жовтні 2014 року біля одного з чернівецьких більярд-клубів невідомі побили Олега Корабліна. Тоді «Версії» першими повідомили про цей факт, навіть організували прес-конференцію потерпілого просто в палаті лікарні. Завдяки ЗМІ, справа набула резонансу. 42-річний чернівчанин, учасник АТО, звернувся до міліції і одразу було відкрите кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 126 (Побої й мордування) Кримінального Кодексу України.

За словами Валерія Зінченка, для розкриття злочину співробітники міліції опитали свідків події, оглянули місце злочину, вилучили записи з камер відеоспостереження , завдяки чому встановили всіх учасників інциденту.

– Як з’ясувалося, у більярдному клубі відпочивали дві компанії, між якими виник конфлікт, який продовжився на вулиці, неподалік закладу. Словесних аргументів виявилося замало, тож 23-річний молодик наніс кілька ударів потерпілому, після чого втік з місця події.

Затриманий зізнався у скоєному й дає наразі відповідні свідчення.

Кримінальне правопорушення перекваліфіковане з «побоїв та мордування» на «умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості». Зловмиснику це обіцяє до трьох років ув’язнення.

Галина ЄРЕМІЦА, незалежний журналіст

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *