З туризму – до РДА, із заступників – у начальники

Головою Сторожинецької РДА призначено Петра Брижака. Досі він очолював Головне управління культури і туризму ОДА, ще раніше очолював Сокирянську РДА, відділ з питань туризму ОДА, викладав на географічному факультеті ЧНУ. За перебування Михайла Папієва на посаді секретаря обкому СДПУ(О) був одним з активних діячів цієї партії. Нинішня партійність невідома. В області вважається одним з кваліфікованих спеціалістів у сфері управління з питань розвитку місцевого туризму.

Новим начальником обласного управління у справах захисту прав споживачів став депутат облради від «Нашої України», екс-заступник голови ОДА Борис Баглей.
Борис Баглей – заступник голови обласної організації «Нашої України». Звільнений з посади заступника голови ОДА на початку квітня 2010 року. Працював заступником голови ОДА за губернаторства Миколи Ткача і Володимира Куліша.
Напередодні свого представлення на новій посаді на сесії облради не голосував за звернення з вимогою про денонсацію Харківської угоди Януковича-Мєдвєдєва, мотивуючи це тим, що проти угод треба було голосувати до їхнього підписання і тим, що проект документу було погано підготовлено.

Тим часом головний регіонал Буковини, новоспечений нардеп Микола Романюк став заступником голови Комітету з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки, замінивши Юрія Бойка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *