Укравтодор назвав п’ять областей із найгіршими дорогами. Чернівецька – серед них

Найпроблемніші області України зі значним залишком ямковості на дорогах станом на 11 липня: Львівська, Чернігівська, Черкаська, Закарпатська і Чернівецька. Про це повідомило Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) на запит Тиждень.ua

krokodil_v_yame_na_doroge_600

 

«Головні проблемні області зі значним залишком  ямковості на дорогах станом на 11 липня 2013 року: Львівська – 77 тис. кв. м, Черкаська – 55 тис. кв. м, Чернігівська – 51 тис. кв. м, Закарпатська – 29 тис. кв. м та Чернівецька – 17 тис. кв. м», – говориться у повідомленні.

Відомство назвало також автомобільні дороги, що перебувають у найкращому стані. Це, зокрема, автошляхи: Київ – Чоп, Київ – Харків – Довжанський, Кіпті – Бачівськ, Львів – Шегині, Харків – Щербаківка, Київ – Бориспіль, Київ – Ковель – Ягодин, Донецьк – Харцизьк – Успенка, Ульянівка – Миколаїв.

За інформацією Укравтодору, протягом І півріччя цього року ліквідовано 5 млн. 38 тис. кв. м ямковості, що складає 94% від потреби (5 млн 330 тис. кв.м). Нагадаємо, Укравтодор обіцяв завершити ямковий ремонт на дорогах державного значення до кінця травня, а на дорогах місцевого значення – до кінця червня.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *