У наших сусідів дають 500 гривень за голос, а скільки будуть давати на Буковині?

Москаль звинувачує партію Балоги в підкупі виборців

Список скупщиків голосів ще одного району Закарпаття передав правоохоронцям голова Закарпатської ОДА.

Голова Закарпатської ОДА  Геннадій Москаль скерував керівникам обласних управлінь МВС, СБУ та прокурору області офіційну заяву з вимогою не допустити на майбутніх місцевих виборах масової скупки голосів.

«На мою адресу й далі надходять звернення громадян про те, що в області під час майбутньої виборчої кампанії готується масова скупка голосів, – йдеться в заяві. – Виборцям роздаватимуть гроші (від 500 гривень і більше) з тим, щоб вони голосували за кандидатів від партії «Єдиний центр». Направляю вам список осіб, мешканців Великоберезнянського району, котрі, за повідомленням авторів звернення, займалися підкупом виборців на минулих виборах і будуть займатися цим під час теперішньої кампанії. За їхні дії передбачена кримінальна відповідальність за ст. 160 Кримінального кодексу України.

Прошу вважати мій лист повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, внести його до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрити кримінальне провадження, в ході якого провести комплекс гласних і негласних слідчих дій, ретельно перевірити надані факти і у випадку їх підтвердження притягнути винних до кримінальної відповідальності».

Нагадаємо, минулого тижня голова ОДА вже направляв подібний список, тоді йшлося про підкуп виборців Виноградівського району, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА

zik.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *