Рухайтесь з удачею разом

Початок осені потребує ретельного підсумку. Не давайте удачі втікти від вас, але й не забігайте упередФінанси
Стабільні доходи цього вересня очікують на  Тельців, Раків та Риб, але останніх усе тягнутиме на авантюри. У Левів, Дів, Терезів та Скорпіонів витрат буде більше, ніж доходів, тож на кінець вересня перспективи невтішні. Причому, від Левів цього вимагатиме бізнес, а в Дів і Терезів – велика спокуса до марнотратства. Овни зароблятимуть, але будуть затримки з виплатами. Фінансові справи Козерогів і Водоліїв потребують серйозного аналізу спеціалістів. Можливості Стрільців мають зрости після 21-го – і лише Близнюки не залежатимуть від грошей.
Робота, кар’єра
На початку місяця багато клопотів та ускладнень в Овнів, Тельців, Дів. Овнам і Рибам слід правильно будувати стосунки з партнерами, уникати конфліктів. У Раків та Козерогів гарний час для отримання нових знань і підвищення кваліфікації. Близнюкам і Терезам не варто починати нові справи, а Скорпіонам усе найважливіше слід відкласти на останню декаду. Вдалими для бізнесу будуть поїздки в Раків та Левів, а Водоліям краще відмовитися від поїздок і взагалі нікуди не поспішати. А от Стрільцям не варто прив’язуватися до матеріальних критеріїв, щоби справи розвивалися.
Кохання, сім’я
В Овнів і Тельців за справами не вистачатиме часу на коханих. Овнам, Терезам і Скорпіонам радимо вчитися компромісу і визнавати провину. Нові зустрічі очікують на Близнюків та Дів, до того ж Діви можуть стати перед серйозним вибором.
У Раків, Стрільців та Козерогів – час освідчень, навіть виникне перспектива офіційного шлюбу, причому Ракам на цей раз краще відмовитися. У Левів та Риб під кінець місяця виникнуть гарні умови для планування дитини… або покупки авта. Водоліїв застерігаємо від спільного бізнесу з коханими: втратите все!
Здоров’я
Овнам загрожує загострення хронічних хвороб горла, а на Левів може звалитися гайморит. Тельцям, Скорпіонам і Стрільцям час відвідати стоматолога, Скорпіонам дошкулятимуть ясна. Жінки-Тельці повинні використати шанс для косметичних процедур. Раки можуть вдатися до зміцнення імунної системи, Дівам варто поїхати до санаторію. Під загрозою нервова система в Близнюків і Терезів, останнім слід також берегти кінцівки вд травм. Козерогам, Водоліям і Рибам час сідати на дієту: відмовитися від смаженого й жирного і не переїдати.
Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *