Правда-неправда: Хто звільнив Скорейка?

Голову Кіцманської РДА, якого близько місяця не допускала до робочого кабінету група місцевих активістів і який зрештою приступив до роботи, через два тижні після цього звільнив з роботи Президент.

 

zaiavy-pro-zvilnennia-holiv-RDA

Оскільки за процедурою голову РДА Президент призначає чи звільняє за поданням голови ОДА, то логічно припустити, що звільненню Скорейка сприяв Роман Ванзуряк. Водночас той стверджує, що подання не робив. Про своє перебування на посаді голови Кіцманської РДА розповів уже колишній її очільник Юрій Скорейко на прес-конференції.

Він зупинився на історії свого призначення. Цікавою була його заява про те, що після призначення його на посаду 23 травня сам голова ОДА просив новопризначеного не заходити в кабінет, допоки не вирішиться конфлікт з активістами, які незадоволені тим, що кандидатуру Скорейка не погодили з ними.

Оскільки очікування затяглося до 10 липня, а зрушень не було, голова РДА таки увійшов у свій кабінет. Попередньо заручившись підтримкою більшості сільських голів району та керівників великих бюджетоутворювальних агропромислових підприємств. Приступив до роботи. Запланував і навіть розпочав кілька важливих для району справ: знайшов мецената для ремонту дитячого відділення райлікарні, запланував перші кроки до роздержавлення районної комунальної газети, запустив процес з надання дозволу на здійснення вибірки гравію в рамках руслорегулювальних робіт державному райавтодору (адже на сьогодні цим правом в районі користуються тільки приватні структури).

Розпорядження Президента про звільнення було для Юрія Скорейка громом серед ясного неба.

Очевидно, що для Романа Ванзуряка також, оскільки голова ОДА заперечує свою участь у процесі звільнення.

То як це трапилося? Хтось, мабуть, таки каже неправду.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *