Навіщо нам уряд, якщо є Єрмак та його заступники?


Публікацію з такою назвою виставила у своєму блозі, що на сайті Цензор.НЕТ, Дарина Каленюк, виконавча директорка громадської організації Центр протидії корупції, член Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України (НАБУ). Щоправда, самоцензура змусила редакцію Цензор НЕТ написати, що «Редакція може не поділяти позицію авторів. Відповідальність за матеріали в розділі “Блоги” несуть автори текстів.» Отож подібну заяву, що убезпечує редакцію, роблять і «Версії»)).
Отже, ось цей резонансний, сміливий та логічний спіч:

«От я досі не можу зрозуміти, чому від ОП міжнародною адвокацією займається тільки Ростислав Шурма без Олега Татарова?
Цього тижня на сайд-івенті в Давосі двічі виступатиме Шурма – говоритиме і про конфіскацію російських активів на Заході, і про відбудову України.
Обидві теми впираються в необхідність вибудувати довіру Заходу до України і надати аргументи, чому в нас на відбудові гроші, в тому числі конфісковані російські, не розкрадатимуться.
Вочевидь, Ростиславу Шурмі, якого Єрмак уповноважив координувати всю економіку та енергетику в країні, одному буде дуже важко переконати наших західних колег в цьому. Адже без Олега Татарова, якого “віце-президент” України уповноважив координувати всі правоохоронні органи країни, картина не повна.
Ще просто хочу нагадати організаторам заходу, що окрім заступників “віце-президента” України, в нас є уряд, зокрема профільні міністерства з обох тем – Мінюст відповідає за конфіскацію, Мінвідновлення за відбудову. Але навіщо нам уряд, якщо є Єрмак та його заступники.
Добре, що цього разу хоча би не позаштатні радники Єрмака представляють Україну.
https://www.ukrainehousedavos.com/
Дарина Каленюк, виконавча директорка громадської організації Центр протидії корупції, член Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України (НАБУ)»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *