Нам треба жити для добра!

Діти та «рак». «Рак» і діти. Що може бути страшніше? Ця хвороба приходить невідомо звідки. Здається, що порятунку нема, і земля йде з під ніг. «Рак» може перемогти. Це небезпечне, важке, але виліковне захворювання.

Слова «онкологія» та «рак» у кожного з нас викликають якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. Словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість.

Єднаймося всі разом: хто занедужав і хто допомагає, щоб тягар хвороби не здавався надмірним, а бажання допомогти не згасло!

Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» продовжує об’єднувати зусилля небайдужих буковинців у боротьбі із важкою недугою дітей, що страждають злоякісними захворюваннями.

19 січня 2011 року о 13.00 на Соборній площі міста відбудеться чергова, 45 акція милосердя.

Мета акції – привернення уваги суспільства до проблеми дитячої онкології та збір коштів, які будуть використані на придбання ліків для онкохворих дітей.

Запрошуємо до участі керівників та колективи підприємств, організацій, установ, приватних підприємців, громадян Буковини.

Справою допоможемо тим, хто цього найбільше потребує!

Постійні партнери Фонду: ЧФ ВАТ «Укртелеком», відділення ОДКЛ №1 м. Чернівці, аптечна мережа «Гармонія».

Медіа патронат: обласна державна телерадіокомпанія, радіостудія «Символи», МТРК «Чернівці», радіо «Блиск -FМ», газети «Версії», «Буковинське Віче» та «Молодий буковинець», інформагенства «bukNews», «Букінфо».

Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію « Подаруй дитині життя»:

Р/Р 26005301082843 код ЄДРПОУ 35029311 МФО 322948 Чернівецька дирекція АКБ «Форум» м. Чернівці

Р/Р 26001060351835 код ЄДРПОУ 35029311 МФО 356282 Чернівецька філія ПАТ КБ «ПриватБанк»

Додаткову інформацію можна отримати за тел./факс 57-31-47

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *