Магнітні бурі вдарять у червні з новою силою

Про їхній вплив і небезпечні дати – астролог Алла Чужинська

У червні 2023 року очікуються кілька затяжних магнітних бур, які особливо вплинуть на  тих, хто реагує на будь-які зміни погоди. Але до них можна підготуватися, якщо відомі точні дати геомагнітних збурень.

Пік магнітної бурі припаде на 16 червня. Особам з хронічними хворобами та метеозалежним людям слід бути обережними цього дня

Перша затяжна магнітна буря триватиме від 1 до 7 червня із піком 2 червняЗа прогнозом, це буде збурення середньої сили.

Наступна магнітна буря вдарить 10 червня. Доволі сильне геомагнітне збурення вплине не лише на метеочутливих людей, а й на цілком здорових.

Чергова магнітна буря середньої інтенсивності очікується 15-16 червня. Особам з хронічними хворобами та метеочутливим людям потрібно проявити особливу обережність.

Ще одна затяжна магнітна буря очікується від 18 до 24 червня  із піком 20 червня.

Остання магнітна буря пройде 28-30 червня. Пік її припаде на 28 червня. Геомагнітне збурення буде доволі сильним і вплине на багатьох людей, зокрема й на цілком здорових.

Геомагнітні коливання в інші дні будуть слабкими й помітно на людські організми не вплинуть.

Левова частка населення нашої планети реагує на магнітні бурі, проте серйозну проблему вони становлять лише для тих, хто реагує на будь-які зміни погоди, тобто метеозалежних людей. У період магнітних збурень у багатьох людей бувають перепади настрою, дратівливість, зниження концентрації та уваги, нездужання й проблеми зі сном.

Фахівці рекомендують у несприятливі дні проводити більше часу на свіжому повітрі та максимально знизити фізичні навантаження.

Та й здоровим людям не завадить бути у несприятливі дні обачнішими – фахівці радять під час магнітних збурень максимально знизити вживання важкої їжі, спиртних напоїв, кави та цигарок.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *