Інформує прес-служба облради

Депутатів крайового парламенту  підтримав Мінрегіонбуд України
На виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра України Олександра ТУРЧИНОВА Міністерство регіонального розвитку та будівництва України розглянуло рішення Рівненської обласної ради про підтримку звернень депутатів Чернівецької обласної ради V-го скликання до Кабінету Міністрів України та Ради національної безпеки і оборони України стосовно плати за приєднання до електромереж і за спожиту електроенергію та до Верховної ради України – стосовно внесення змін до законодавства в частині надання послуг на платній основі державними органами земельних ресурсів.
У листі т.в.о. Міністра регіонального розвитку та будівництва України Олексія ІЩЕНКА, що надійшов на адресу обласної ради, йдеться про підтримку Мінрегіонбудом України прагнень депутатів крайового парламенту удосконалити чинну систему місцевого самоврядування, розширити сферу прав і повноважень органів місцевого самоврядування і територіальних громад. З цією метою міністерство розробило низку проектів-концепцій у сфері державної регіональної політики, адміністративно-територіальної реформи та реформування місцевого самоврядування.
«Букова віть» незабаром розквітне
На черговому засіданні оргкомітету з підготовки та проведення міжнародного фестивалю національних культур «Букова віть» розглядалися питання адміністративного забезпечення фестивального дійства, його інформаційного супроводу, матеріально-технічного та фінансового забезпечення заходів, передбачених програмою фестивалю.
Директор та головний режисер «Букової віті» Іван ПІЛАТ доповів присутнім про стан підготовки фестивальних заходів і програму проведення фестивалю, який відбудеться 9-15 вересня 2008 року в Чернівцях. Голова організаційного комітету, чільник крайової представницької влади Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ узагальнив зауваження, пропозиції та побажання членів оргкомітету щодо плану підготовки і проведення фестивалю, розподілив між ними обов’язки і доручення у відповідності до їхніх     повноважень.
Голова обласної ради наголосив на високому представницькому рівні «Букової віті». Адже у фестивальній програмі зголосилися взяти участь творчі аматорські колективи, фольклорні групи і окремі виконавці з Німеччини, Румунії, Польщі, Болгарії, Італії, Австрії, Молдови та семи регіонів України. Почесними гостями фестивалю будуть керівники Європейської організації народних культур (ЕФКО), функціонери інших міжнародних культурологічних фундацій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *