Гороскоп на тиждень

Овен
Цього тижня будете легкими на підйом, активними і більш нетерплячими ніж зазвичай. У понеділок справи можуть піти не за планом, тому виправте помилку, якої припустилися кілька днів тому. Усунувши її, ви просто «злетите». Наприкінці тижня будьте обережні в спілкуванні: люди не завжди говорять те, що думають.

Телець
Час підбиття підсумків і переоцінки цінностей. Повірте у власні сили: настає сприятливий момент для реалізації давніх задумів. Вам можуть заважати сумніви, але ви з усім впораєтеся. Вихідні сприятливі для плідного дружнього спілкування.

Близнюки
Якщо щось не виходитиме, не впадайте у відчай, беріться за іншу справу, а ця проблема згодом вирішиться сама собою. Не ухиляйтеся від роботи, але й не беріть на себе занадто багато зобов’язань. У вихідні приділіть увагу дітям та при необхідності допоможіть їм.

Рак
В
ідкриєте для себе нові сфери діяльності і познайомитеся з людьми, які стануть для вас надійними партнерами та друзями. Вітер змін зустрінете з радістю. Прислухайтеся до думки оточення, це дозволить зробити цінні висновки, необхідні для реалізації ваших власних ідей.

Лев
Поставтеся з усією увагою до нових знайомих і до їхніх пропозицій. Середина тижня – гарний день для пізнавання чогось нового. У четвер намагайтеся стримувати емоції, уважно стежте за своїми словами та реакцією співрозмовників. Таким чином уникнете великих неприємностей.

Діва
Успіх у справах багато в чому залежатиме від ваших організаторських здібностей, хоча навряд чи справа обійдеться без конкурентної боротьби. Перешкоди і проблеми, що виявляться на початку тижня, не повинні засмучувати, адже все обернеться на вашу користь.
Терези

Чудовий період для прояву активності у професійній діяльності. Будьте уважними та обережними, фортуна не терпить помилок. Налагодите будь-які зв’язки і відновити контакти, які тільки побажаєте. Задумайтеся про майбутню відпустку. Вирішуйте свої проблеми самотужки.

Скорпіон
Не варто квапити події, і ваше терпіння обов’язково буде винагороджене. Розмір винагороди може виявитися досить пристойним. У середині тижня вміння спілкуватися з колегами по роботі може принести прихильність начальства. Близькі люди потребуватимуть вашої підтримки – не відмовляйте.

Стрілець
Найрозумнішим девізом цього тижня стане фраза «більше працювати – менше розмовляти». Цей принцип відповідатиме вашому настрою, але не піддайтеся емоційним зривам. Ваша невитриманість може призвести до великого скандалу, важко буде знайти спільну мову з оточенням.

Козеріг

Тиждень сприятиме діловій активності, реалізації нових ідей та планів, які бажано ретельно проаналізувати, вивірити й усунути недоліки. Ймовірні знайомства, зустрічі, поїздки, нова інформація. Постарайтеся бути максимально зібраними і зосередженими на головному.

Водолій
Час узятися до накопичених справ і невирішених проблем. Не намагайтеся зробити все водночас, починайте з найголовнішого. Дружня участь допоможе подолати основні труднощі. Можливі нові цікаві перспективи, тож не пропустіть свого шансу.

Риби
Цього тижня вам доведеться проявити рідкісну витримку і такт при зустрічах з колегами та в бесідах з начальством. Якщо зумієте залишатися коректним, на вас чекає успіх: надійдуть вигідні пропозиції, з’являться впливові знайомі, відкриються небувалі перспективи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *