Два в одному: Сонце й Місяць випробують нас

1-3 серпня відбудеться затемнення Сонця, а від 15 до 19-го перебуватимемо під впливом місячного. Для представників усіх знаків ймовірні несподівані вчинки, невитриманість, апатія та розчарування, неприємності з побутовою технікою, пригоди на транспорті. Між тим, ці дні треба просто… прожити.Фінанси
Фінансове становище Овнів і Терезів буде стабільнішим і Терези повинні розрахуватися з боргами. Близнюкам не час планувати великі капіталовкладення. Ракам і Водоліям не варто чекати прибутку. Тельцям і Козерогам рекомендується не брати на себе грошових зобов’язань, а Скорпіонам – навести лад з фінансовими документами. Інвестиції Левів у нерухомість можуть стати прибутковими. Діви отримають прибутки з несподіваного джерела. Стрільці мають змінити філософське ставлення до грошей на практичність, а Риби повинні пам’ятати, що мріями ситий не будеш.
Робота, кар’єра
У першій половині серпня Овнам не варто планувати важливих справ і відгукуватись на пропозицію поміняти роботу. Тельцям можна взяти участь у довгострокових програмах. Близнюкам краще за все витратити серпень на підвищення кваліфікації або розваги. Ракам, Дівам, Терезам, Водоліям у проміжок між затемненнями варто взяти коротку відпустку. Ракам та особливо Левам на цей період не варто планувати щось важливе. Натомість у Скорпіонів вдалий період для здійснення творчих задумів – і для налагодження стосунків з колективом. Смуга розчарувань та апатії найбільше торкнеться Стрільців та Водоліїв, порятунок – лище у відпустці. Козероги можуть вивчати нову справу, але не давати жодних обіцянок щодо неї. А роботи Риб ніхто не зробить краще за них.
Кохання, сім’я
Овнам та Левам не втягуватися в побутові розборки, краще повезти сім’ю на природу. Тельці відчують стабільність стосунків, але дітей заводити зарано. Нове знайомство Близнюків на серйозні стосунки не тягне.  Ракам  і Козерогам так само не варто поспішати із шлюбними обіцянками. А от Терези матимуть серйозний шанс знайти свою половинку. Дівам не рекомендується шукати доказів на свої підозри: нічого доброго з цього не вийде. Особисті стосунки Скорпіонів у черговий раз пройдуть випробування на міцність. Стрільцям та Рибам слід більше уваги приділяти близким і не боятися власних почуттяв. Сімейне життя Водоліїв врятують пес або кішка. Утім, можна завести рибок або купити будинок за містом.
Здоров’я
Овни потерпатимуть від зубного болю чи запалення ясен. Дієта їм також не завадить.
У Тельців, Терезів, Водоліїв та Риб головні проблеми – серце та нерви. Їм слід уникати нервових та розумових перевантажень, стресів і звичайної втоми. Для Близнюків і Дів саме час лікувати ноги. Діви, Леви та Стрільці можуть підхопити також шкірну хворобу, зокрема, на ступнях. Під загрозою печінка та селезінка в Раків і Козерогів. Козерогам через це дошкулятимуть висипи на обличчі та плечах. Для здоров’я Скорпіонів дуже важливо налагодити правильне харчування і уникати спиртного.
Алла ЧУЖИНСЬКА, стропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *