Бойко не торгуватиме посадами і не боїться погроз

«Громада області прагне наведення порядку. І це – мій основний мотиватор!» – наголосив у вчорашньому вечірньому зверненні до краян голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. 

«Шановні буковинці!

Новопризначення на керівні посади комунальних підприємств викликали резонанс серед громадськості, журналістів та, в окремих представників старої влади, – неабияке обурення. 

Хочу одразу повідомити всіх, що причиною цих рішень є виключно прагнення навести лад на головних підприємствах комунальної власності. 

Усі призначення відповідають вимогам чинного законодавства та моралі. Тому, будь-які оскарження, погрози чи спроби «домовитися» не змусять мене змінити вже затвердженні рішення.   

Я, як голова обласної ради, буду категоричним у реакції на «ходаків» та спроби вирішення майнових чи посадових питань через неформальні домовленості, або різного роду «пропозиці».

Моєю основною метою є наведення ладу з керівниками та закладами, які вони очолюють. Це є пріоритетним принципом вибору кандидатів на посади комунальних підприємств. 

Чітко розумію та усвідомлюю, що така позиція може загрожувати мені втратою політичних дивідендів, можливими службовими, або особистими проблемами. 

Проте, це ціна боротьби з корупцією та закоренілими схемами торгівлі посадами, яку я готовий платити.

Громада області прагне наведення порядку.

І це – мій основний мотиватор!

Джерело: Пресслужба обласної ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *