Без«підставно» ніхто не виграє!

Обласна спартакіада серед держслужбовців, яку вже втретє проводять на Буковині, відзначилася тим, що збірна ОДА не спромоглася вибороти навіть третє місце, а керівники окремих районів вдалися до підстав – включили до своїх збірних осіб, які не мають права виступати на спартакіаді. Про це повідомили на сайті press.cv.ua з посиланням на Західноукраїнське інформаційне агенство (ЗІК).
Як повідомили у прес-службі ОДА, до участі в обласній спартакіаді серед держслужбовців, що проходила в Новоселиці, цього разу долучилися працівники апарату райрад, сільські, селищні, міські голови та депутати обласної, Чернівецької та Новодністровської міських рад.
Перемогу здобула команда Кельменецького району, яка виборола І місце у волейбольному турнірі та ІІІ місце у змаганнях з міні-футболу. Друге та третє місця посіли команди Кіцманського та Глибоцького районів.
Уперше за межею трійки призерів залишилася команда ОДА, яка на попередніх спартакіадах «прописалася» на «срібній» позиції. Тепер ОДА програла кілька очок команді з Глибоцького району в боротьбі за третю позицію.
Змагання держслужбовців «відзначилися» скандалами навколо «підставних» учасників. Окремі керівники районів примудрилися підписати заявки і привезти на спартакіаду осіб, які не мають права виступати в ній. Найгучнішими виявилися «розборки» навколо участі у складі вижницької міні-футбольної команди керівника райради ФСТ «Колос». Навіть після того, як «підставний» гравець залишив майданчик, деякі його колеги так і не змогли зрозуміти, що районна рада «Колос» – не те саме, що районна рада, до якої обирають депутатів. Ще декількох «підставних» учасників, на яких «вказали пальцем» представники команд-суперниць, зняли із змагань. Хоча багато «підстав» залишилося «непоміченими» тими представниками команд, які мовчали, бо самі привезли «нечистий» склад.
Найтривалішим виявився скандал навколо виступу за команду Заставнівського району професійного футболіста з «Буковини» Михайла Рябого. Конфлікт вичерпався лише після того, як Рябому привезли посвідчення працівника РДА. «Розборки» не завадили гравцю «Буковини» допомогти землякам виграти турнір з міні-футболу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *