Руслана: найенергетичніші – буковинці, а краща кричала – «Гра без фаната як сім’я без тата»

Учасниками та глядачами Всеукраїнської акції «Вболівай з найкращими!» стали минулими вихідними чернівчани. Зірковий аніматор туру співачка Руслана, керувала головними героями, в ролі яких виступили самі глядачі. Їх було понад 6 тисяч, вони, граючись, й тренувалися протягом трьох годин, після чого намагалися «забити» «музичний гол» від Чернівців.

Учасників ОГО-шоу поділили на дві «трибуни» – червону та зелену і під керуванням Руслани повторювали синхронні рухи, співали, кричали та змагалися між собою. У ролі зіркового ведучого виступив улюбленець буковинців Кузьма Скрябін.

Кожен присутній мав можливість відчути себе гвинтиком єдиного механізму всеукраїнського масового дійства та насолодитися улюбленими хітами від Руслани та гурту «Скрябін».

Чернівці були восьмим містом, обраним для цього великомасштабного проекту, який включає в себе культурно-масові та розважальні заходи від офіційного провайдера телекомунікацій УЄФА Євро-2012 – компанії «Укртелеком». Загалом у турі беруть участь 11 міст, оскільки акція приурочена до Євро-2012. Саме тому фігурує число 11 саме стільки у футбольній команді гравців.

Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими!» розпочався 27 квітня у Кіровограді, а завершиться 6 червня у Дніпропетровську. Назва ж «ОГО -шоу» – це українська версія «Оле-шоу».

Фінал акції – спільний «музичний гол» за своє місто. Гучність реакції публіки фіксували високоточні звуковимірювальні прилади та десятки мікрофонів, які були розміщені на Соборній площі. Вимірювався також і час, протягом якого аудиторія на площі безперервно тримала гучний крик. А результат свого «голу» кожен із бажаючих бачив на великих сценічних екранах.

Чернівчани обійшли такі міста як Кіровоград, Запоріжжя, Донецьк, Харків і Полтаву. Нині ми треті у списку лідерів, оскільки Київ накричав на 117 децибелів, а Львів – на 116.

Кожне місто має свій символ, з яким потрібно було змагатися. Для львів’ян – леви, для Києва – байкери, а для Чернівців – Дністровська ГЕС. Буковинці мали найважче завдання – перекричати енергію Дністра, яка за попередніми підрахунками становила 117 децибел, нелегко, та ми змогли нагаласувати на 113 Дб тривалістю у 8 хвилин 33 секунди.

Для створення ОГО-шоу було використано обладнання сумарною потужністю понад 400 кіловат – це в 4 рази більше потужності звичайного концерту на площі. Близько 2 км кабелів, 386 світлових приладів та 60 кіловат якісного європейського звукового обладнання.

Під час акції користувачі інтернету надсилали на сайт ОГО-шоу свої «кричалки», які зі сцени зачитував Кузьма. Найбільше публіці припала до душі кричала чернівчанина – «Гра без фаната, як сім’я без тата».
Головний приз найактивнішого вболівальника ОГО-шоу від «Укртелекому» – два квитки на матч Чемпіонату Європи – отримав Олександр Муравський.

Аніматора шоу Руслану засмутило те, що ми не змогли перекричати Дністровську ГЕС. «Мені здається, щось тут не те, бо, як на мене, Чернівці – найгучніші. За енергетикою – так точно… Я навіть хотіла, щоби сьогоднішній концерт був завершальним у турі… Можливо, ми неправильно поставили мікрофони?.. У вас був драв, який неможливо виміряти децибелами. І мені здається, що цей драйв у Чернівцях сьогодні був максимальний – це моє особисте, суб’єктивне бачення, – сказала Руслана і пообіцяла від себе спеціальний приз.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *