Чернівчанка Лариса Бєлова співала на фестивалі в Одесі

Приморська столиця України отримала новий фестиваль – єврейської культури й мов ідиш та івриту, ініційований Одеським центром єврейської культури. Чернівчани із здивуванням дізналися, що саме такого фестивалю в Україні раніше не було.

Від Чернівців участь у фестивалі взяла співачка Лариса Бєлова. Співачку із повним правом можна назвати серед облич знаменитої чернівецької толерантності. Лариса Бєлова має чималий досвід концертів у різних країнах Європи. В її репертуарі пісні багатьма мовами, серед іншого – і на ідиш, і на івриті.

Одеський глядач дуже тепло прийняв співачку: зал співав разом із нею знайомі пісні, а коли наприкінці програми виконувалися наші буковинські «Марічка», «Черемшина», «Червона рута»,  аплодисменти тривали довго.

Лариса Бєлова отримала диплом і запрошення наступного року дати сольний концерт у Одеській філармонії. Отримати диплом на першому концерті нового, щойно започаткованого фестивалю – для співачки пам’ятна нагорода. Вона вважає, що цей диплом належить не лише їй, а й цілому нашому прекрасному місту, яке й далі співає усіма своїми мовами.

Вл. інф. Фото з архіву Лариси Бєлової

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *